Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopcsecs kérdése:
A rosszlányok.hu-n kell fizetni a csajoknak, ha dugni akarok velük?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 13:36
1/8 anonim válasza:
miért szerinted majd ingyen fognak téged vállalni?
2/8 anonim válasza:
két pudziért kefélnek. Te kérsz pénzt a munkahelyeden?
3/8 anonim válasza:
Célszerűbb volna inkább őket megkérdezni erről.
4/8 anonim válasza:
Nem, ők puszta szívjóságból fekszenek le idegenekkel.
5/8 anonim válasza:
Én egyszer eljártam egyhez még mikor 18 voltam. Az elején fizetnem kellett persze, de egy fél év után átváltottunk és kapcsolatba kezdtünk.
Mondjuk nem tudom mire számított, ő nap mint nap 10-15 férfival összefekszik én meg csak vele? Persze, hogy ezt ugyanúgy bejátszottam más lányokkal is. Az egyetlen korlát a lányok számában a pultos/pincér állásom fizetése volt :D
Ami nagyon hasonlít ezekben a lányokban, hogy nincs aki meghallgassa őket, magányosak, egyedül vannak és nagyon tudnak az ágyban. És minél öregebbek ez annál jobban igaz rájuk.
6/8 anonim válasza:
Dehogyis, még ők adnak pénzt neked
7/8 anonim válasza:
Ingyen sajt az egérfogóban,barátom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!