Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akiknek már volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek már volt része egyszerre több fiúval is szexben (legalább 2 vagy akár több fiúval), hogyan történt a dolog? Ès mikor, hány évesek voltatok akkor, amikor ez elöször volt, illetve megismételtétek e a késöbbiekben?

Figyelt kérdés

Akár ugyan azokkal a fiúkkal, akár más fiúkkal volt e utána újra többes szex?

Hogyan jött az ötlet, mi miatt mentetek bele a dologba?

A fiúk hová élveztek?

Bármelyik az alábbiak közül: 2 vagy több fiúval sex, gruppenszex, gangbang vagy bukkake szexparti?

#szex #2fiúval szex #fiúk lányok szex #több fiúval szex
2023. jún. 25. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Voltam 2 pasivak többször is.

Volt akivel tobbszor valt akikkel csake egyszer

2023. jún. 25. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
2 férfival voltam már párszor volt,hogy előre terveztük de spontán is összejött.
2023. jún. 25. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Múlt héten próbáltam a hármast két fiatal sráccal, tegnap este újráztunk.
2023. jún. 25. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Voltam többször két pasis felállásban, nem ugyanazokkal.
2023. jún. 25. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Eddig csak pasik valaszoltak nokent...
2023. jún. 26. 06:10
 6/8 A kérdező kommentje:

5#

Ne magadból induljál ki!

2023. jún. 26. 09:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5: Azt hiszel, amit akarsz. Nem minden nő megkeseredett aggszűz itt, aki epét hány a férfiakra. Én élvezem az életet, lehet másnak meg szaruhártya nő a szűzhártyája helyén. (3-as vagyok.)
2023. jún. 26. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező túl sok kérdést raktál fel egyszerre nőknek. Eddig senki sem tudott mindre válaszolni. Ez is bizonyítja hogy nők válaszoltak :))

De tényleg figyeljétek majd meg ha bármikor írásban kommunikáltok velük. Egyszerre csak egy kérdés!

2023. okt. 30. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!