Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtanítható egy nő arra, hogy hogyan nyúljon a péniszhez? Olvastam itt sok kérdésnél, hogy párkapcsolatban kiveri -e vagy a nőre bízza? Sokan írják itt, hogy egy gyengéd női kéz jobb,...Tanítható a nő egyáltalán ha ő nem is érzi, hogy mit is csinál?
Hát eleve elég fura "kapcsolat", ahol kézi izgatás van...
Itt az a probléma, hogy a nő nem hajlandó megtanulni, hogy neked mi a jó. Amikor a párommal összejöttem, kísérletezgettem, hogy mit hogy élvez és kialakítottam azt a személyre szabott technikát a visszajelzései alapján, ami neki a legjobb. Így sok év után már pontosan tudom, hogy mikor közeledik az élvezéshez és mikor kell gyorsítanom. Saját bevallása szerint százszor jobb, mikor én csinálom neki, mint amikor magának veri (igen, szokott önkielégíteni is, amikor nem vagyunk együtt). Bár én egyszerre szopom és kézzel is ingerlem, ő így tud csak elélvezni orális szex során is, neki az orális izgatás önmagában kevés. És én két kézzel plusz szájjal tudom úgy izgatni, ahogy ő magának soha, de kellett részemről a nyitottság, hogy megtanuljam, mit élvez. Ha ez a nődben nincs meg, akkor megette a fene...
Ahogy én tapasztaltam, voltak akik úgy rángatták, hogy azt hittem, letépik a fitymámat.
Voltak, akik gyengédebbek voltak.
Ritka, amikor eltalálták az ütemet és, hogy meddig csinálják, mikor hagyják abba...
"Annak is mi a jobb? " Pfff. Ja persze, te sem tudsz semmit a csiklóról, esetleg hogy hogy jó a másiknak az ujjazás, de marhára oda vagy miatta, hogy a lány, miért nem jó....
Szerintem ez emberfüggő is. Én rengeteg olyan férfival találkoztam, aki nem tudott jól nyalni, ujjazni, de nem is volt igazán érdeklődése, hogy foglalkozzon vele, nem is volt benne a vágya... akkor kinek kell ez... Szóval ha a barátnődet igazából nem érdekli, nem is szereti csinálni, csodákat ne várj. De amúgy lehet róla kommunikálni, lehet mutatni, hogy neked mi a jó, de a másik is kell hozzá, hogy ő is befogadó legyen az információkkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!