Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Párkapcsolaton kívül milyen szexuális kalandjaitok voltak?
Osztálytársak, tanárok, exek, kollégák, főnökök, stb...
Minden, ami nem kapcsolatban történt. Akár megcsalás, akár kaland szingliként. És előny vagy pusztán szimpátia miatt történt meg?
Nem lehúzást, hanem válaszokat kértem!
Utolsó kettő jelentve!
Egyetemen (akkor vesztettem el) voltam külföldön egy fél évet. Az egyik barátom révén ismertem meg a srácot, akivel egyszer egy buliban kavartunk, smároltunk petting. Egy következő alkalommal (mindig amúgy így tök random, nem beszéltünk meg nem talalkoztunk közte soha) megint, csak akkor már orál is volt. Aztán az én koleszomban volt egy buli, ahol szintén smároltunk kb. mindenhol is, majd feljött a szobámba ahol tök jó hangulatviláhítás volt. Szexeltünk. Majd utána még egy pár hétre rá megint smároltunk (bonyolult sztori most csak dióhéjban írom). Őrületes kémia, állati vonzó srác, ráadásul latin (pontosan nem írom le hova valósi, mindegy is:))
Vele vesztettem el. Nem bántam meg. Jó volt nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!