Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek sikerült olyan párt találni, aki elfogadja, sőt még talán örömét is leli az erényöv viseltetésében, hol találkoztatok a barátnőtökkel, feleségetekkel? Ki és hogyan hozta fel a témát? Vagy te vetted rá a dologra?
A találkozás nálunk is elég hétköznapi, munkahelyen ismerkedtünk meg.
Az már az elején látszott hogy a BDSM-ben benne van mert már a 3. alkalommal amikor szexeltünk, előkerült a téma. Sőt, már randizás közben, persze csak viccelődés, beszólogatás, "terepfelmérés" szinten, nem mertem komolyabban rákérdezni, de elég nagy mázlim volt, hogy ő is kedveli ezt, és nem túl prűd.
Ennek ellenére sokáig lightosan toltuk, volt egy bilincsünk, kötelek és ennyi, néhány szexi dominásabb ruhadarabja. Nem annyira rajongott az elején a játékszerekért.
Kb másfél éve voltunk együtt amikor külföldön bementünk egy nagy háromemeletes szex shopba. Ki volt rakva jópár fém péniszketrec. Ő még nem látott ilyet előtte, bár azt hallotta h létezik férfi erényöv.. Nekem azért a bdsm fantáziáim elég széleskörűek, de előtte még nem hotam neki szóba.. Ott eléggé meglepődött rajta és jó ideig nézegettük..
Utána néha viccesen előkerült a téma, szóval gondoltam, itt a nagy lehetőség, megkérdeztem h mi lenne ha rendelnénk egyet? Szerencsére azt mondta próbáljuk ki, szóval megrendeltük, kb 1 hónap volt mire megjött. Azért első alkalommal azt mondta h a látvány neki egy kicsit furcsa de hozzá tud szokni - és ez így is lett. Fél évig csak kísérletezgettünk vele, először néhány órát aztán egy-két napokat volt rajtam, rendeltünk mégegy másikat ami kényelmesebb. Utána egyszercsak elhatároztuk hogy akkor lépjünk eggyel komolyabb szintre és onnantól (egy kis hozzászokást követően) szinte folyamatosan hordom. Általában minden héten lekerül rólam egyszer, de van hogy 2 hétig is rajtam van. Ez sok mindentől függ, hogy épp milyen kedve van, vagy mennyire elégedett velem a héten, nem bosszantottam fel valamivel stb. Vagy egyszerűen csak húzni akarja az agyamat még pár napig vagy épp csak úgy alakulnak a dolgok.
Szerintem ha nálatok már ismerkedés közben előkerült a téma akkor neked is nyert ügyed van, ha nem volt elutasító?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!