Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fém szilikon vagy műanyag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fém szilikon vagy műanyag erényöv a jobb?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel most akarunk rendelni erényövet de nem tudjuk hogy a 3 fajta közül melyiket kell. Akinek van tapasztalata a témában meg tudná írni melyik a legjobb meg mi a különbség köztük?

2023. júl. 5. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Neked vagy neki?

Higiénia szempontból fém jobb.

2023. júl. 5. 15:08
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Én személy szerint a fémet szeretem. Nem egy nagy kiadás, rendeljetek többfélét. Meg kell találni úgyis a megfelelő méretet.

Kezdésnek vennék egy olcsóbb műanyagot, amihez van több méretű gyűrű is, hogy tudjam, mekkora kell rám.

2023. júl. 5. 15:53
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem attól függ mihez kell. Ha hosszú távra, tehát több napos viselésre akkor jobb a fém mert az tovább bírja. Ha csak esti játékokhoz akkor elég a műanyag
2023. júl. 5. 16:58
 4/14 A kérdező kommentje:

1esnek válasz: nekem kell

És akkor a szilikont egyaltalan ne?

2023. júl. 5. 17:09
 5/14 A kérdező kommentje:

Mert mi ezt néztük barátnőmmel

[link]

2023. júl. 5. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:
5%
Egyik sem jó.
2023. júl. 6. 11:08
 7/14 bedrik ***** válasza:
96%
A fém az igazi! Mondjuk ebben az évben épp kisméretű kemény neylon erényövet viselek, de látom, hogy ez is el fog törni, akár a többi műanyag. A szilikon öv meg egy vicc...
2023. júl. 8. 12:44
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Fém és ketreces!
2023. júl. 8. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
neked inkább alusisakot javaslok. a fejedre.
2023. júl. 8. 23:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Fém ketrecet javaslom én is. Azt a legkönyebb tisztán tartani, tartósabb, jól néz ki, stb.

De a műanyaggal sincs baj - mindkettő jó, inkább a kialakítás lényeg, h kényelmes legyen.

A szilikont nem javaslom

2023. júl. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!