Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hordanak férfi erényövet (farokketrec) mi az ideális időtartam két orgazmus között? Még csak most próbálgatjuk a dolgot a barátnőmmel.
Igaz már ideje próbálgatjuk, szóval nagyjából amúgy már megszoktam, az elején 1-2 napokat volt rajtam, aztán 1-1 hétre és most először két hétre.
Először azt találtuk ki hogy akkor vesszük le amikor a barátnőmnek kedve van hozzá, de ez nem vált be, úgyhogy most úgy vagyunk vele hogy kéne vmi fix időtartam, 1 hét, 2 hét, stb. (aztán persze attól adott esetben el lehet térni)
Még nem sikerült megegyeznünk ebben, és kiváncsi vagyok másoknál hogy működik a dolog.
Nem éppen az a lényege ennek, hogy a barátnőd dönt?
Vele is kicseszés, ha ki kell várni a 2 hetet.
Erdekes ezt itt megszavaztatni. Ill erdeklodni is. Honnan tudod mennyi tattalma van annak amit a trollok ideirnak.
Ezt nektek kell kitapasztalni
Mivel még az erényöves életetek elején vagytok, én azt tanácsolnám, hogy indítsatok 2 héttel. Így csináljatok végig két turnust, tehát az első hónapban (ha jó vagy) 2 orgazmusban lehet részed. Utána emeljétek 3 hétre. Ismét két turnus, így immár másfél hónapot kell kibírnod, hogy legyen 2 orgazmusod. És így tovább.
Ha azt látjátok, hogy ennél lehettek sokkal elszántabbak is, akkor nyugodtan emeljétek.
Még ami eszembe jutott, hogy vannak olyan párok, akik egy pár hetes ketrechez hozzászoktatást követően egy relatíve hosszú kezdeti bezárási időszakkal kezdenek, ezáltal "megtörve a férfit. Jellemzően 3-6 hónapról beszélünk. Ezt követően beáll a rendszeresített orgazmus, de addig semmi.
Mi egyébként kb három hónapja kezdtük el a mostani barátnőmmel az erényöv viselést. Az első kb két héten még többször kiengedett, de aztán egészen gyorsan eljutottunk a hosszútávú erényöv viseléshez. Jelenleg az az egyezményünk, hogy minden hónapban egyszer lesz orgazmus egészségügyi okokból, de hogy ez milyen formában fog megtörténni (pl. ketrecben, ketrec nélkül), és hogy a hónapon belül melyik nap, arról semmi tudomásom sincs.
Akiknek sikerült olyan párt találni, aki elfogadja, sőt még talán örömét is leli az erényöv viseltetésében, hol találkoztatok a barátnőtökkel, feleségetekkel?
Hogyan vetted rá a dologra?
A kérdésre válaszolva, szerintem is először csak pár nappal lehet kezdeni, utána egyre többet. De ezt beszéljétek meg az elején, nevezzétek teszt időszaknak. Ahogyan a férfi bírja, úgy növelni, aztán mondjuk egy hónap után már átvenni az irányítást és mehet a több hét is akár.
Holgyek, lanyok, nektek mi abban az irom hogy a parotok erenyovet visel?
Szexet hogy oldjatok meg?
Nem az a lényeg, hogy hol találkoztunk. Nekünk ez kb 8 év együttlét után alakult ki, hogy kipróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!