Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik hordanak férfi erényövet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hordanak férfi erényövet (farokketrec) mi az ideális időtartam két orgazmus között? Még csak most próbálgatjuk a dolgot a barátnőmmel.

Figyelt kérdés

Igaz már ideje próbálgatjuk, szóval nagyjából amúgy már megszoktam, az elején 1-2 napokat volt rajtam, aztán 1-1 hétre és most először két hétre.

Először azt találtuk ki hogy akkor vesszük le amikor a barátnőmnek kedve van hozzá, de ez nem vált be, úgyhogy most úgy vagyunk vele hogy kéne vmi fix időtartam, 1 hét, 2 hét, stb. (aztán persze attól adott esetben el lehet térni)

Még nem sikerült megegyeznünk ebben, és kiváncsi vagyok másoknál hogy működik a dolog.

2023. jún. 16. 11:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem mindenkinél ugyanaz az ideális. Ez tőletek függ.

Nálunk simán van 1 hónap is orgazmus nélkül. Ezt a feleségem dönti el.

2023. jún. 19. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
csicskák vagytok
2023. júl. 3. 03:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig az az igazán jó, ahogy ti is elkezdtétek. Az ideális időtartam, illetve időpont az, amikor a párod kívánja az együttlétet. Ez lehet akár 1-2 naponta is, máskor meg, ha éppen úgy adódik (nincs kedve hozzá, megvan neki, elutazik egy időre, stb.), akkor a szünet lehet sokkal hosszabb, és tarthat akár hetekig is. A lényeg, hogy te alkalmazkodsz hozzá. Illetve a másik, hogy mivel nem tudod csak úgy kiverni, ezért folyamatosan csőre vagy töltve, és bármikor dönt úgy, hogy leveszi, szinte biztos, hogy azonnal kőkeményen fog állni, és fogsz tudni teljesíteni. Mindkettőtök örömére. ;)
2023. júl. 3. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
rátok fog rohadni
2023. júl. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!