Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptatok vagy szoptak már le szivességből, ajándékból, vagy bármi másért ami nem párkapcsolati dolog?
Engem párszor a lány lakótársam, mert gyakorlatilag mindent egyedül csináltam. Bevásárlás, autóval ide oda vinni, stb, stb.
Eleinte csak kiverte párszor, de utána le is szopott párszor, aztán valahogy abbamaradt a dolog.
#1 az első kiverést ő ajánlotta, hogy törlesszen, vagy megkérted rá?
Egyáltalán ez hogyan jön fel két lakótárs között? Volt párja akkor? Neked?
Néztünk egy filmet és abban volt egy ilyen jelenet és mondtam hogy de jól esne, aztán szépen sor került rá.
A szopásra meg rávezettem 😁
Hogy nyálazza be, stb... aztán csak picit kapja és társaik. Utána meg már szopott rendesen, le is nyelte, elég profi volt benne. 35 éves volt és mindketten egyedülállóak, bár neki valszeg volt szexpartnere, mert viszonzást nem kért és szexet sem.
#7 mi az a játék, ahol ismerős csajok leszopnak, ha mázlim van?
Függője leszek az hótziher! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!