Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 47 évesen szűz vagyok még....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

47 évesen szűz vagyok még. Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Igen jól látod. Szűz vagyok ennyi idősen. Nem tudom hogy mihez kezdjek? Ennyi idősen már mindenkinek gyereke van én meg női nemiszervet se láttam élőben. Barátnőm már vagy 15éve nem volt nem merek oda menni lányokhoz. Amikor volt barátnőm se tartott sokáig a kapcsolatunk. Hamar szétmentünk (5hónapig tartott), ezért nem közösültünk. Prostihoz meg félek elmenni. Félek hogy kinevet, megszól amuért csak 11,5cm hosszú a péniszem és még nagyon vékonyka is. Szerintetek van kiút ebből, vacy életem végéig szűzen halok meg?

2023. júl. 21. 08:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
40%
A szüzesség nagy érték, ha nem vagy házas, őrizd a szüzességed! Házasodj meg, lehet még gyereked! Én is szűz vagyok, kicsit fiatalabb nálad, férfi. Ez nem csak hitbeli, erkölcsi érték is. Inkább házasodjon az ember 50 évesen szüzen, mint 25 évesen adja el házasságon kívül a szüzességét... Szép élet a rend megtartásából születik.
2023. júl. 26. 13:46
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok. Mint fizetős lányhoz járó ember, mondom, hogy akkora zöldséget beszéletek hogy az még a Holdról is látszik. „szüzesség nagy érték” LOL No pláne egy férfi szüzessége, semmit sem ér. Meg házasság….

Én pont ilyenekre nem hallgatnák mert, ha rajtuk múlik még 60 évesen is szűz leszel.

Van egy munkatársam az is 41 éves szűz. Neki is hiába mondtuk, hogy menjen el egy fizetőshöz csak várja a csodát.

Hát a ti dolgotok.

2023. júl. 26. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!