Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 évesen szűz vagyok még. Szerintetek gáz?
"Barátnőm már vagy 15éve nem volt"
"Hamar szétmentünk (5hónapig tartott)"
Öö egyedül ezt a részét érzem kicsit gàznak. Mert ha tényleg nem voltál senkivel kapcsolatban akkor megértem hogy szűz vagy és puncit se láttàl.. de 5 hónap alatt nem aludtatok egyszersem együtt ahol làthattad volna, nem öltözött àt mondjuk előtted? Ez annyira furcsa nekem. Ha màr idàug eljutsz akkor nyert ügyed van, kezdeményezel és a csaj tolja le a bugyijàt. Mi tartott vissza? Illetve a csajt is mi tartotta vissza mert ha idàig eljutsz de visszafogotabb vagy a csaj màszik ràd.. àáà ez kamu gyanús vagy ha nem az akkor belül fejben vannak gondok amit kezelni kell..
Én is azt gondolom, hogyha 47 éves korodig gyáva voltál, akkor nem egy itt érkező válasz fogja megadni a kezdő löketet hozzá.
Minden lehetőséged megvan, hogy változtass ezen. Mivel nem gondolom, hogy a közeljövőben hirtelen becsajozol, tényleg egy prostin kellene elgondolkoznod. 20-30 ezret szerintem összetudsz gyűjteni, hogy legalább ez a teher lekerüljön a válladról. Az meg hogy kicsi a farkad nem egyedi eset csak siránkozás helyett próbálkozni kellene vagy kellet volna. Szóval én azt tudom tanácsolni, hogy életedben először legyél már férfi.
Én ismerek egy havert, aki 52 évesen is szűz még. Házasodni is csak olyannal lene hajlandó, aki szintén szűz nő. Persze az ő korában hol talál. Így aztán még mindig abban reménykedik, hogy talál egy 20 éves szűz nőt. :D
Szerintem ideje elfogadni, hogy ez az állapot már nem változik. Sokan voltak a történelemben (papok, szerzetesek,) akik így is boldog, teljes életet éltek. Csak akkor meg az álmodozásról IS le kell mondani, nem várni tovább a csodát, és akkor eszerint berendezkedni az életben.
Hát persze, lehetne egy özvegyasszony vagy egy elvált nő, akivel még megtaláljátok a szerelmet.... De mint előttem is írták, nem a gyk random válaszolói fogják ezt már eldönteni.
Én nokent leszek az ha megérem azt a kort
Na bumm
26-os és kérdező:
TADAAAM, már meg is találtátok egymást :D
Menj kurvához. Nem fog kinevetni nem az a dolga. Sőt örülni fog neked mert.
1:hamar végezetek.
2:mivel kicsi nem kell sokat tágitani vagy bármit.
3:ekkorával biztosan kérheted popsiba is. A 2.kört ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!