Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 évesen szűz vagyok még. Szerintetek gáz?
Te már valami legfelsőbb rendű mágus lehetsz akkor. Ugye ha 30 felett szűz valaki akkor autmatikusan varázslóvá lép elő, de 47 évesen gondolom már még komolyabb rangban lehetsz.
Gratulálok!
Ha a szüleid papnak szántak, akkor nem csodálkozom az érintetlenségeden.
Nem jött még szóba soha, hogy felszenteljenek? Jártál templomba? Melyik felekezethez tartozol?
Hatalmas a hiány szentbeszédek prédikátoraiból!!! Hidd el, hogy Tárt Karokkal fogadna valamelyik plébánia/szerzetesrend - esetleg a kórházlelkészi szakma!!!
Első miért lenne kamu? Bár az lenne!
Többi hozzászólók, ti meg jó gonoszak vagytok
Tehát felnőttként, 32 évesen volt 5 hónapig kapcsolatod és nem feküdtetek le????
Nem gondolom magamat r.bancnak vagy könnyen kaphatónak, életem során egyetlen sráccal szexeltem (ma is együtt vagyunk), rengeteget visszautasítottam. De 20 évesen már a randizási fázisban lefeküdtünk (kb első randitól 1-1.5 hónapra) és csak utána valamivel mondtuk ki hivatalosan hogy egy pár vagyunk. (Párom is szűz volt)
Azért ha nem vallásosak és nem tinik vagytok, ez az 5 hónap párkapcsolat szex nélkül nem szokványos egyáltalán. Persze, személyfüggő kinek mikor jön el az idő. De mások ennyi idősen ennyi idő alatt már eljegyzik egymást (oké az még kevésbé normális csak mondom hogy az 5 hónap nem olyan kevés ahhoz, hogy lefeküdjetek, sőt te meztelenül sem láttad)
Egyébként nem gáz, nem mindenkinek célja ez, nem mindenki vágyik erre.
Miért nem feküdtetek le 5 hónapig? Vagy miért nem pettingeltetek legalább? Simán el tudom képzelni, hogy ezért vagy részben ezért szakított a párod. Mert ez alapján (már ha te nem kezdeményeztél gyakran ilyesmit) nincs sok esély
Szerintem kis esély van a változásra (ha nem mész fizetőshöz). De soha ne mondd hogy soha.
4-es hozzászóló vagyok.
Az égvilágon semmi gonosz szándék nincs bennem! A leírásomban sem!
Tényleg hiány van a felszentelt papokból. Szinte már senki nem akar cölibátusban élni, sem prédikálni Istenről!
Sajnálom, ha ennyire félreérthetően fogalmaztam. Akár privátban is folytathatjuk, ha gondolod. El tudom képzelni, hogy az Élet így hozta Neked. Kinek baj ez? Valami mással lehettél elfoglalva.
#9 "Szinte már senki nem akar cölibátusban élni"
De vazze.. Ő sem akar!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!