Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 47 évesen szűz vagyok még....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

47 évesen szűz vagyok még. Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Igen jól látod. Szűz vagyok ennyi idősen. Nem tudom hogy mihez kezdjek? Ennyi idősen már mindenkinek gyereke van én meg női nemiszervet se láttam élőben. Barátnőm már vagy 15éve nem volt nem merek oda menni lányokhoz. Amikor volt barátnőm se tartott sokáig a kapcsolatunk. Hamar szétmentünk (5hónapig tartott), ezért nem közösültünk. Prostihoz meg félek elmenni. Félek hogy kinevet, megszól amuért csak 11,5cm hosszú a péniszem és még nagyon vékonyka is. Szerintetek van kiút ebből, vacy életem végéig szűzen halok meg?

2023. júl. 21. 08:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
6 os. Azért nem feküdtem le vele mert féltem hogy kinevet amiért kicsi a péniszem. Meg azért a túlsúllyom is zavar egy kicsit.
2023. júl. 21. 08:29
 12/32 anonim ***** válasza:
66%

11cm fölött van, ami egy átlagos méret.

És egyébként nem hiába mondják hogy "Nem a méret a lényeg" mert tényleg nem!

Egy jó szeretkezés nagyon nem csak magából az "akcióból" áll!

2023. júl. 21. 08:34
 13/32 anonim ***** válasza:
40%
Átlag alatti, eu-ban.
2023. júl. 21. 08:42
 14/32 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező. Nyisd meg a rosszlányok.hu-t, nézzél ki egy neked tetsző hozzád közel lévő nőt és délután hívd fel hogy este elmennél hozzá egy órára.

persze azért az árat is érdeklődd meg.

Megborotválkozol, egy kicsit lent is fazont igazítasz, lezuhanyzol, felveszed a legjobb ruhádat ami ad egy kis önbizalmat, aztán este elmész a nőhöz a megbeszélt időpontban!

ÉS NINCS KIFOGÁS!!

2023. júl. 21. 08:50
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is csak polgárpukkasztó kérdés. 21. században, amikor már a szüzesség teljesen elértéktelenedett, nem hihető, hogy egy 47 éves férfi szűz lenne.
2023. júl. 21. 08:59
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

Régen nem hiszem, hogy számított a péniszméret.

Legutóbbi páromnak is kicsi hímvesszője volt, mégis megvoltunk közösülés nélkül, csupán pettinggel.

Ha valamilyen munkahelyed/végzettséged, vagy stabil, megbízható jövedelmed van, az már inkább számít!

Saját lakásod ha van - tehermentesen - az még jobb. Esetleg albérlet, ha másképpen nem sikerül megoldani.

Valamelyik közelmúltban elhunyt felmenődet ápoltad? Gondozási díj volt a rendszeres bevételed? Ez sem lehet probléma. Vannak ilyen élethelyzetek is! Az Élet elég sokrétű tud lenni!

2023. júl. 21. 09:02
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 8-nak meg a 14-nek.

Nem akarok ide untató nagyregényt írni.

Én is járok lányhoz semmi extra felhívom aznap, hogy ráér e ? Tudom mennyi az ára. Oda megyek amikor megbeszéltük.

Gyorsba lefürdök, megmondom, hogy miket kérek.

Ha szól a csaj, hogy lejárt az idő, felöltözőm elköszönők és ennyi. Ez szimplán csak üzlet.

Nem kell f.sni hogy uram atyám mi lesz ! Nem te leszel az első szűz csávó akit látnak. Nem fog kinevetni a csaj meg semmi ilyesmi.

Én ezt azért szeretem mert egyszerű mindegyik tudja hogy mit akar a másik. Nincsenek felesleges körök.

Felesleges nyomni ezt az áll erkölcsiséget.

2023. júl. 21. 09:08
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

17

Magad erejéből nem megy a nőszerzés csak pénzért? Elég gáz.

2023. júl. 21. 09:16
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"Magad erejéből nem megy a nőszerzés csak pénzért?"

Nem mint ha közöd lenne hozzá de nem akarok az elvált, idegbeteg, csoró, alkoholisták klubjának tagja lenni mint a munkatársaim.

Én a pénzemet magamra is eltudom költeni.

2 hét múlva megyek Zürich-be. Tudom szomorú.

2023. júl. 21. 09:27
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy egy nővel kialakítasz szexkapcsolatot, nem válsz idegbeteg csóró alkoholistává. De nyilván fizetni könnyebb, ha nincsenek meg a kellő külső és belső skilljeid ahhoz, hogy egy csaj önszántából alád feküdjön
2023. júl. 21. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!