Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 évesen szűz vagyok még. Szerintetek gáz?
11cm fölött van, ami egy átlagos méret.
És egyébként nem hiába mondják hogy "Nem a méret a lényeg" mert tényleg nem!
Egy jó szeretkezés nagyon nem csak magából az "akcióból" áll!
Kérdező. Nyisd meg a rosszlányok.hu-t, nézzél ki egy neked tetsző hozzád közel lévő nőt és délután hívd fel hogy este elmennél hozzá egy órára.
persze azért az árat is érdeklődd meg.
Megborotválkozol, egy kicsit lent is fazont igazítasz, lezuhanyzol, felveszed a legjobb ruhádat ami ad egy kis önbizalmat, aztán este elmész a nőhöz a megbeszélt időpontban!
ÉS NINCS KIFOGÁS!!
Régen nem hiszem, hogy számított a péniszméret.
Legutóbbi páromnak is kicsi hímvesszője volt, mégis megvoltunk közösülés nélkül, csupán pettinggel.
Ha valamilyen munkahelyed/végzettséged, vagy stabil, megbízható jövedelmed van, az már inkább számít!
Saját lakásod ha van - tehermentesen - az még jobb. Esetleg albérlet, ha másképpen nem sikerül megoldani.
Valamelyik közelmúltban elhunyt felmenődet ápoltad? Gondozási díj volt a rendszeres bevételed? Ez sem lehet probléma. Vannak ilyen élethelyzetek is! Az Élet elég sokrétű tud lenni!
Igaza van a 8-nak meg a 14-nek.
Nem akarok ide untató nagyregényt írni.
Én is járok lányhoz semmi extra felhívom aznap, hogy ráér e ? Tudom mennyi az ára. Oda megyek amikor megbeszéltük.
Gyorsba lefürdök, megmondom, hogy miket kérek.
Ha szól a csaj, hogy lejárt az idő, felöltözőm elköszönők és ennyi. Ez szimplán csak üzlet.
Nem kell f.sni hogy uram atyám mi lesz ! Nem te leszel az első szűz csávó akit látnak. Nem fog kinevetni a csaj meg semmi ilyesmi.
Én ezt azért szeretem mert egyszerű mindegyik tudja hogy mit akar a másik. Nincsenek felesleges körök.
Felesleges nyomni ezt az áll erkölcsiséget.
17
Magad erejéből nem megy a nőszerzés csak pénzért? Elég gáz.
"Magad erejéből nem megy a nőszerzés csak pénzért?"
Nem mint ha közöd lenne hozzá de nem akarok az elvált, idegbeteg, csoró, alkoholisták klubjának tagja lenni mint a munkatársaim.
Én a pénzemet magamra is eltudom költeni.
2 hét múlva megyek Zürich-be. Tudom szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!