Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted fura az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted fura az alábbi szituáció?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel jóban lettem haveri szinten, azt tudom viszont, hogy bejövök neki, de nem mozdult rám komolyabban egyszer sem. Átszokott jönni néha seshelgetni, azonkívül messengeren tartjuk a kapcsolatot. Szóbajött valami kapcsán a rossz magatartás és viccesen megjegyezte, hogy ezért verést (fenekelést) érdemelnék, mire mondtam neki, hogy csakis nadrágszíjjal. Igen, alapból szeretem az ilyeneket, épp unatkoztam és kiváncsi voltam mit reagál egy ilyen megszólalásra. Rögtön ráharapott, úgyhogy holnap, az az ma elvileg átjön és tényleg elfenekel, viszont írtam neki, hogy másra ne is számítson, nem akarok vele lefeküdni, meg semmi szexuálisat nem akarok vele csinálni, csak jöjjön át és verjen el nadrágszíjjal, ennyi.

Havertól fura ilyet kérni? Mindketten szinglik vagyunk. Te hogy reagálnál, ha egy (jó) csaj “megkérne” erre?

2023. júl. 21. 01:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
88%

Én csak azt nem értem hogy lehet valaki annyira szerencsés hogy pont van egy lány ismerőse akinek csak megemlíti hogy ha rossz azért fenekelés jár és 2 napra rá a szívárvány minden színe rá van verve a fenekére egy nadrágszíjjal

Szívesebben lennék most a srác helyében

2023. júl. 24. 09:40
 32/40 anonim ***** válasza:
19%
#31, úgy hogy kamu az egész szori...
2023. júl. 24. 10:43
 33/40 A kérdező kommentje:
#32 igen minden kamu, ami a te szerencsétlen életedben soha nem történhet meg.:)) Ne zavarjon, hogy 2x töltöttem fel képet a kék fenekemről, ami törölve lett.
2023. júl. 24. 10:56
 34/40 anonim ***** válasza:
A 25ös kérdése kulturált volt, mégis többen offoltátok. Ez miért volt? Kérdező, én ugyanezeket kérdezem.
2023. júl. 24. 11:18
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
32-es nem hinném hogy kamu lenne egy olyan popsi amit a kérdező beküldött nem egyszer fenekeltem már el hasonló erősséggel lányt nincs ebben semmi kamu
2023. júl. 24. 11:25
 36/40 anonim ***** válasza:
25%
Szívesen fenekelek szex nélkül is,ha a lánynak ez kifejezett kívánsága!
2023. júl. 24. 11:50
 37/40 anonim ***** válasza:
24%
Na, én meg lemaradtam a képről :(
2023. júl. 25. 11:56
 38/40 anonim ***** válasza:
83%
Valaki elküldi privátban a képet, lemaradtam ☹️
2023. júl. 27. 09:20
 39/40 anonim ***** válasza:
85%
A szitu szerintem nem fura csak nagyon ritkán jön össze hogy így találkozik a szándék az akarattal :) további kellemes időtöltést a kérdezőnek szuper élménylehetett ;)
2023. júl. 27. 23:26
 40/40 anonim ***** válasza:
80%
Na, volt azóta ismétlés?
2023. aug. 2. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!