Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgathatott fel maga a szituáció?
22 éves fiú vagyok, a munkahelyemre nemrég jött egy új ott dolgozó nő, aki 26 éves. Bent a munkahelyen köszöntünk egymásnak, bemutatkozott, nem érdekelt különösebben, néha észre vettem hogy néz engem de nem gondoltam bele semmit. Aztán bejelölt, persze mivel kollega lett, vissza igazoltam.
Pár nap után random rám írt egy olyan szöveggel, hogy “tudod amúgy ki vagyok?” Írtam hogy persze, megismertelek egyből. Aztán erre írta, hogy nem erre gondolt. És írta, hogy “Én vagyok az a nő akivel meg fogod csalni a barátnődet.”
Tolakodónak és bunkónak is éreztem, egyből le is állítottam, nekem külsőre nem is jött be alapból. A csaj ducibb alkat, a tekintete meg olyan agresszív és manipulatív is kicsit. Aztán miután vissza utasítóan reagálltam, azt írta nem fogja feladni. És bunkónak is gondoltam, aztán mikor bele gondoltam hogy mit képzel magáról ez a nő, maga a szituáció felizgatott hogy egy olyan nő aki elsőre nem is vonz, csak úgy a semmiből megmondja nekem, hogy ez lesz és pont, nincs visszabeszéd és ő nem adja fel.
A valóságban persze nem mutatom ki, nem akarok semmit ettől a nőtől, de azóta ez sajnos izgat ami miatt kellemetlenül érzem magam már a társaságában.
Mit lehetne tennem ilyen esetben? Nem akarok tőle semmit mert barátnőm van tényleg, uralkodni meg tudok magamon attól hogy egy szituáció felizgatott.
Nézz oda, már válaszoltál magadnak:
"...Nem akarok tőle semmit mert barátnőm van tényleg, uralkodni meg tudok magamon attól hogy egy szituáció felizgatot..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!