Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdenétek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdenétek egy ilyen szituációval?

Figyelt kérdés
Másodéves egyetemista lány vagyok, olyan szakon, ahol nagyon kevés a lány. Megbuktam egy vizsgámon, majd az oktató behívott magához, és mondta, hogy ezt javítani kell. Azt mondta, hogy tudna gyorsan ötöst adni, végignézett rajtam, vagy pedig újra kellene írni.
2023. jún. 17. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele. Egy perverz rohadék az oktató.
2023. jún. 17. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A) variáció:

- Hogyan tudna gyorsan ötöst adni?

- (...) (vmi válasz) --> feljelentés az igazgatónál, amennyiben indokolt

B) variáció:

- Mikor írhatom újra?

2023. jún. 17. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De undorító alakok vannak...
2023. jún. 17. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész bele akkor tanuljá
2023. jún. 17. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Nos vannak olyan tantárgyak, ahol én szopnék.
2023. jún. 17. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel telefonra a beszélgetést, kezdeményezz egy újat, mintha benne lennél, és aztán már csak a rendőrségre kell bevinni....meg eljuttatni az intézmény vezetőjének...
2023. jún. 17. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
6os persze. Ez is egy megoldás. De többet senki , egy tanár sem fog vele kesztyűs kézzel bánni és segíteni sem ért ugye ne, hogy felvegye aztán neki is baja lesz. És tekintve, hogy a kérdező úgy tanul ahogy, vagyis bukásra áll , lehet nem kéne az összes tanárt magára haragitani. Szóval ha nem is megy bele a játékba akkor mondjon nemet de nem kell rendőrségre cotálni az ügyet. Főleg ha tervezi befejezni az iskolát.
2023. jún. 17. 23:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok rossz tanuló, 4.6 az átlagom, csak ez nem sikerült most. Sosem volt semmilyen ügyem, és most se én kezdtem ezt. Természetesen tervezem befejezni az iskolát. Nem tervezek semmi ilyen ügyet csinálni, újraírom és kész.
2023. jún. 18. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!