Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit kezdenétek egy ilyen szituációval?
5 évet együtt éltünk a barátommal, de már teljesen kisiklott a kapcsolatunk.
Két hónapja egymásba szerettünk egy férfivel, bár én attól tartottam végig, mindez csak fellángolás, neki is van barátnője.
Megcsaltam a barátom, emiatt úgy gondoltam, hogy már nem szeretem eléggé őt, szakítottam vele.
A férfi aki miatt elhagytam, megcsalt (nem vallotta be, de én sajnoa tudom) az ő nővérével (tehát az ex sógornőmmel) és ez nagyon fáj.
Az exem is nagyon hiányzik, de ezek után nem akarom már vele folytatni mert nagyon szégyenlem magam emiatt és nem tudok a szemébe nézni.
A férfi is más, akivel egymásba habatodtunk, sokkal tartózkodóbb lett.
Szerintem kiszeretett belőlem és belezúgott az ex sógornőmbe.
Ez a tipikus így jártál, amikor nem tudlak sajnálni.
Figyelj, a volt pasiddal a kapcsolat már megérett a szakításra, ne sajnáld, hogy vége van, és ne az járjon a fejedben, hogy folytatnád, mert lehet, hogy a volt pasid a háta közepére se kíván. Sőt, elég valószínű.
A másik pasas meg a tipikus hímringló, van csaja, de félrelép, te is csak egy luk voltál neki, semmi több. Nem tudom, miért hiszed, hogy kölcsönös volt a szerelem, ha most konkrétan le se tojja a fejed, hanem más nőt ápolgat.
Ezt se sajnáld, hogy nem jön össze, elvégre nem az a célod (remélem), hogy minden héten mással csaljon a "párod".
Kicsit legyél szingli, hagyd, hogy leülepedjenek a dolgok, ha kell, tombold ki magad, amíg nem tartozol elszámolással senkinek, és tanulj a hibákból, hogy a következő kapcsolatod jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!