Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukával kezdenétek komoly kapcsolat céljából? Bővebben lent.
Én sem, a fent említett okok miatt. Nem nevelem más gyerekét, és nem nézegetem apucit hogy jön-megy.
Mellesleg egy ilyen kapcsolatban csak sokadrangú lehetsz.
35/F
Persze. Ismerkedtem már egyedülálló anyával.
25F
6#
Na és melyik vet el feleségül?Vagy melyik van melleted azóta is?Hány volt ezek közül komoly kapcsolat?(3-4hónap nálam nem komoly csak szólok)
Szerintem tudod,hogy a férfiaknál a kufirc nagyúr....nagyjából arra kelletél a legtöbbnek...de lehet csak te is erre vágytál,nem tudom.
Kérdésre válaszolva:
Egyszer volt próbálkozásom egy ilyen nővel.
Csak mégsem működött."Akkor nem jó a gyereknek lessz az oviban rendezvény ott kell lennem" vagy ""Nem tudok menni,mert menni kell a gyerekért" vagy"Nem tudom,hogy jó ötlet lenne-e ha itt aludnál ,a gyerek miatt" vagy "Holnap jön Attila(gyerek apja) a gyerekért itthon kell lennem" vagy "Akkor nem jó,mert jön Attila,hogy megbeszéljük a gyerek szülinapi buliját...és még sorolhatnám.
És nem a gyerekkel magával volt gondom,mert egy nagyon édes,szőke hajú kisangyal volt de...nekem ez nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!