Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukával kezdenétek komoly kapcsolat céljából? Bővebben lent.
Velem kisgyerekes nőként sosem akart független férfi komoly kapcsolatot, elvált gyerekesek igen. Igaz hogy sem csinos, sem módos nem voltam.
Akkoriban nagyon bántott ez, de ahogy nézegettem az életútjukat, elváltak, rosszul élnek, szóval jobb is.
Az attól is függ hogy te hány éves vagy, illetve a gyereked.
Nem mindegy hogy 45 éves vagy és van egy 18 éves gyereked, vagy 18 éves vagy és van egy 2 éves gyereked.
Ha írsz részleteket könnyebb a válasz. ;)
Anyukámat tudom felhozni példaként
Nekem sosem éltek együtt a szüleim, anyukám engem nem akart elvetetni de a kapcsolatot sem akarta apámmal.
3 éves koromtól 8 éves koromig volt egy férje utána 9 től mostanáig együtt van a mostani férjével :)
Azt azért hozzátenném, hogy nem ostoba, idegesítő elhanyagolt megkeseredett nő mint sokan akiket az utcán látok én sem szólnék hozzájuk.
most 45 éves.
NEM, nem fake kép, idén nyáron készült.
Nekem volt ilyen kapcsolat, tök jó volt, vagy 3 évig, aztán a nő sajna megzakkant - de szó szerint... szóval annyi.
Nem mindig egyszerű - de hát egy "szabályos" házasság se....
Az a legviccesebb az egészben, hogy ha ide ír egy elkeseredett anyuka hogy a férje bántalmazza testileg vagy csak lelkileg, vagy csalja mint a pinty, akkor mindenki azt javasolja neki hogy váljon el, majd talál olyat aki megbecsüli.
Aztán ha anyuka elrendezte az életét gerincesen, nem csalt hanem vált, lelkileg összekapta magát és kész egy új kapcsolatra és felteszi a kérdést hogy van-e olyan aki így összejönne vele....akkor jönnek a nem és nem, ki van zárva, köszi de ez sosem működne válaszok.
De azért nincs veszve minden,az egyik fényképpel ellátott hozzászólás alapján azt is megtudtuk, simán lesz komoly kapcsolatunk, ha úgy nézünk ki mint egy fitnesz modell.
Köszönjük szépen. Kérdező, azért ne aggódj, élnek még normális férfiak is a földön,akik esetleg képesek úgy szeretni, hogy bevállalják ezt a helyzetet. Hallottam már ilyenről. Tapasztalni sajnos még én sem tapasztaltam.
43 éves anyuka vagyok két általános iskolás korú gyerekkel..... nekem a párom egyedülálló volt gyerek nelkül és hibátlanul működik a kapcsolat. Talán az volt az új titka hogy elképesztő a humore, nagyon beszédes, le tud menni a gyerek szintjére, míg az Apuka pont az ellenkezője: sosem játszik a gyerekekkel, képtelen észrevenni hogy a gyerekei mit hogy szeret. Ebből kifolyólag az új páromat sokkal jobban szeretik.
Abban viszont óriási a felelősség, hogy jól válasszon az anya, mert azt nem lehet megtenni a gyerekkel, hogy 2-3 évente szétmegy egy kapcsolat és a gyerek/ek újabb és újabb Apukákat kapnak. És persze a férfiban is kell annyi felelősség, ha tudja mi a helyzet, a gyerekek ráadásul szeretik és elfogadják, akkor nem lép le 1 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!