Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukával kezdenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukával kezdenétek komoly kapcsolat céljából? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Volt olyan eset,hogy kizáró tènyezö ha a nőnek gyereke van,de mègis megpróbáltátok, mert beleszerettetek? Vagy hallottatok már ilyet?
2016. jan. 16. 21:34
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
27 èves vagyok, lassan 6 èves kisfiúval. Anyagilag is független vagyok,a volt fèrjemmel ki nem allhatjuk egymást. Annyit találkozunk amikor elviszi a kisfiunkat,azonkívűl semmi. Egy fèrfi èrdekel,őt zavarja a gyerek,de Közben mègis èrdeklődik irántam. Ez már szeptember óta tart. Akármi bajom van,már aggódik, ki van bukva,hogy mi törtènt.. 9 èvvel idősebb nálam. (munkatársak voltunk, felettesem volt)
2016. jan. 17. 12:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki így indít, hogy zavarja a gyerek azt azonnal leépítem. Úgyis csak zűr lesz belőle.
2016. jan. 17. 13:00
 23/27 anonim ***** válasza:

Igen. Volt barátnőmnek van egy 10 éves kisfia. A gyerek még 3 éves volt, amikor a volt barátnőm kidobta a párját mert ivott, csavargott hetekre, stb. Aztán 7 évig egyedülálló volt.

Munkatársam egyébként. Sajnos csak 7 hónapig voltunk együtt. Lelki problémái vannak. 5 hónapja szakított velem.

2016. jan. 17. 13:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Zavarja a gyerek... Szerinted akkor mégis mit akar? Megdöngetni egy párszor és ennyi...
2016. jan. 17. 15:44
 25/27 anonim ***** válasza:
LazyJones: elhiszem neked. Én csak a saját nézőpontomat tudom képviselni. Az én köreimben csak olyan egyedülálló anyák vannak akik ha nem kapcsolatban élnek akkor egyedül. Én magam is. Olyanokat nem ismerek akik összevissza mindenkivel kavarnak, mondjuk ilyen emberekkel nem is ápolnék kapcsolatot, tekintve, hogy nem lenne közös témánk.
2016. jan. 17. 16:18
 26/27 anonim ***** válasza:

Itt legalább annyira kell szeresse a gyereket mint téged.

Szerintem nincs számodra veszve semmi, csak kisebb a lehetőségek halmaza

Nyilván számít h állsz a gyerekhez, a volt pároddal mi lett. Ha esetleg lehet tervben egy közös gyerek akkor lényegesen jobb a helyzet

2016. jan. 19. 17:23
 27/27 anonim ***** válasza:

nem mondom, hogy mindenkivel megeshet és pláne azt nem, hogy biztosan így lesz, de mindenképpen lehetséges, velem megtörtént!

én sosem akartam gyereket, nem érdekelt az egész téma. persze fenn tartottam a lehetőségét, hogy majd ha egyszer lesz egy elég komoly kapcsolatom, akkor esetleg megváltozik a véleményem, de ennek híján sosem volt aktuális.

aztán hosszabb ismeretség és barátság után beleszerettem egy egyedülálló anyukába, akire korábban többek közt a gyerek miatt sem gondoltam potenciális jelöltként. azóta mégsem tudom kiverni a fejemből és a gyereke sem zavar, sőt jobban érdekel és közelebb érzem magamhoz, mint a vér szerinti apja...

2016. márc. 11. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!