Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fordul ki ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordul ki ilyenkor magából? Mit kezdjek ezzel a szituációval?

Figyelt kérdés

Belezúgtam egy srácba, akivel jó ideje találkozgatunk. Mindig kedves, aranyos, udvarias és figyelmes ha velem van. De ha a baráti társaságával vagyunk, egy állattá válik. Iszik, alpári stílusban beszél, ráadásul erkölcsileg eléggé "laza" emberekből áll a "csapat". Engem ez nagyon zavar, mert ehhez nem szoktam hozzá. Tudja rólam hogy sokat tanulok, és elég szigorúan fognak engem otthon.. és ezt legtöbbször figyelembe veszi, de néha mégis egy parkban találom magam egy csomó piás, káromkodó haverjával, akik ráadásul cigiznek is, és hihetetlenül fordulatos "szerelmi élettel" rendelkeznek..(ergo mindenki csal mindenkit.) Ráadásul állandóan erőltetik hogy igyak velük, és leszólnak mert nem teszem. Én rendszerint nem tudok miről beszélgetni velük, és rossz, mert a ilyenkor srác is úgy viselkedik mint ők. Viszont ha nagy társaságban vagyunk, velem akkor is kedves marad. Ezek a találkók pedig általában randinak indulnak, de valahogy "kibővülünk", sokszor nem is szól előre.

Nagyon nem szeretek a társaságával lógni, pedig tudom hogy ő szeretné ha kedvelném őket.

Mit csináljak? Szeretnék vele lenni, de nem mondhatom neki hogy:" Hé, nem bírom a barátaid, hagyd már őket a francba."

Az utóbbi időben nem is beszélünk sokat, mert mindig lemondom a közös programokat...

2012. máj. 15. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát pedig sokszor a barátairól ismerszik meg az ember.

Lehet, hogy bejössz neki, és a kedvedért próbál másképp viselkedni, de látod, hogy pont ugyanolyan lesz a barátai között. Azaz igazi énje.

2012. máj. 15. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ohh az első válaszoló tökéletesen megfogalmazta!

Az igazi énje jön ki a haverjai között, ergo "két arca van".

2012. máj. 15. 19:55
 3/3 aszomszedneni ***** válasza:
szegény Pisti :(
2012. máj. 15. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!