Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdenétek az alábbi...

Mihez kezdenétek az alábbi szituációban?

Figyelt kérdés
Különösebb cél nélkül gyalogoltok a haverral egy kietlen erdő kitaposott ösvényén ahol égen-földön senki emberfia (csak ti) és legfeljebb a madár csiripel és egyszer csak arra lesztek figyelmesek, hogy ritkul az erdő és előttetek a bokrokon túl egy tisztáson napozik egy nő bikiniben a ruhája a biciklivel és a táskájával pedig tőle tisztes távolban egy fa tövénél található. Meggyőződtök róla, hogy egyedül van és aztán...?
2022. okt. 14. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Felébredek.
2022. okt. 14. 15:57
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Észrevétlenül elhúznék onnan, nehogy azt higgye, hogy meg akarjuk erőszakolni.
2022. okt. 14. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Hazalopakodnék egy ventilátorért és főznék valami afrodiziákumot. Ezt halkan felé ventilálnám a bokorból.
2022. okt. 14. 16:19
 4/13 A kérdező kommentje:

1-3:

Kár, hogy elkomolytalankodjátok a kérdést ezen az egyébként kitűnő oldalon!

A többség azt csinálná amit itt leírok:

Alaposan meggyőződik róla, hogy a nő tényleg egyedül van-e illetve, hogy valóban közel s távol senki más nincs jelen. Aztán a két tag, a két haver egyike odamegy a nőhöz míg a másik közben a cuccát veszi magához (bicaj, stb.) és szépen közlik vele, hogy mi a helyzet. Ezután a hölgy magától szolgáltat aztán visszakapja a dolgait és viszont látásra vagy pedig magától nem... Úgy nagyjából ezt csinálná a többség, a nagyon nagy többség.

2022. okt. 14. 16:28
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Felhívnám a figyelmét, hogy a vegetációs időszakban a tisztáson található növények érzékeny fejlődési szakaszba érkeznek, és ne tiporja le őket! Továbbá felszólítanám, hogy természetjáráshoz a kijelölt ösvényeket, turistautakat használja, a kerékpárja elhelyezésekor pedig ne károsítsa a faállományt és az aljnövényzetet. Végül meggyőződnék róla, nem hagyott-e szét szemetet.
2022. okt. 14. 16:36
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező kommentjében leírtakat szerintem a nagyon nagy többség helyett inkább a nagyon kicsi kisebbség csinálná, tekintve, hogy kimeríti a szexuális kényszerítés (BTK. 196.§) tényállását és alapesetben két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2022. okt. 14. 16:40
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

"Úgy nagyjából ezt csinálná a többség, a nagyon nagy többség."

Ebben tévedsz, a nagyon nagy többség nem akarja, hogy - veled együtt - jó néhány évre az állam gondoskodjon a lakhatásáról és étkezéséről.

Sőt, a nagyon nagy többség akkor sem tenne ilyet, ha nem lenne az a fránya BTK, mert az átlagos férfinak azért több agysejtje van egy baknyúlnál.

2022. okt. 14. 17:03
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Bármennyire szeretnéd azt gondolni, a többség nem erőszaktevő.

Beszélni kellene egy szakemberrel

2022. okt. 14. 21:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen, valakit annyira jófiúnak nevelnek, hogy képtelen közeledni a nőkhöz. Mert pl. illetlennek érzi a közeledést, gyűlöli a testét, a szexualitást normasértőnek nevelték belé. Mivel késztetésük nekik is van, jönnek ezek a civilizáción/jogrenden kívüli fantáziák, ahol végre le lehet rakni ezeket a neveltetési terheket. Szexuálterápia segíthet.

Illetve igen fiatal gyerekek szoktak még ilyenekről fantáziálni.

2022. okt. 15. 08:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Megismétlem a NÉHÁNY gyengébbek kedvéért:

A nagyon-nagy többség ezt csinálná. A www.gyakorikerdesek.hu weboldal válaszolói, válaszai köszönő viszonyban sincsenek a valósággal tehát pici túlzással amit ők írnak annak az ellenkezője az igaz. Még egyszer megismétlem kétszer aláhúzva és nyomatékosan megfogalmazva:

A nagyon-nagy többség azt csinálná amit fentebb leírtam, vázoltam.

Még valami...jött itt egy-két "illető" holmi "bétékával" meg paragrafusokkal.

Erre is megválaszolok mert mint fentebb említettem a válaszolók köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Tehát:

1. Ha a nő enged és szolgáltat akkor a továbbiakban nincs miről beszélni.

2. Amennyiben "keménykedik" és megtagadja a szolgálatot akkor a két barát egyike lefogja és a másik kiszolgálja magát, aztán cserélnek. Na most ezekeután (tehát ezek után ismétlem...!) a nő ugyan elmehet az örsre de nincs tanúja. A srácok pedig ugye ketten vannak. És ugye egyébként az ilyen feljelentgetős nők eléggé ki vannak szolgáltatva. Vagy elhiszik nekik vagy nem... Volt olyan eset, hogy az örsön az ilyen nőt egyszerűen KINÉZTÉK. És szégyenkezve hazament.

És még egy mondat...!

Tetszik, nem tetszik tudomásul kell venni, hogy ugyan vannak jelentgetős nők de nagyságrendekkel nagyobb azon nők aránya akik bár ugyan szolgáltatnak DE nem jelentgetnek. Ezért vagy azért.

Tudom, hogy kőkeményen fogalmaztam meg az írásomat és egy-két nebáncsvirág lelkivilágába gázoltam de az írásom minden egyes betűje igaz még ha ez egyeseket fel is kavar.

Ez a valóság amit leírtam.

2022. okt. 16. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!