Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy véletlenü...

Volt már olyan, hogy véletlenül elpukkantottad magad (vagy valaki a környékeden) és nagyon kellemetlen volt a szituáció?

Figyelt kérdés
Egyszer a munkahelyemen a liftből kiszállt egy kolléganőm, nagyon mosolygott, integetett, hogy heló sziasztok és ment is tovább. Mi hárman meg beszálltunk a liftbe egyből (így ugye nem álltunk meg vele beszélgetni, mert sietett). Viszont más nem szállt ki a liftből, azt láttuk, hogy jön lefelé. Kizárásos alapon csak ez a kolléganő hagyta bent a "lyukszuszt", de azt inkább nem írom ide, milyen volt...
2022. szept. 3. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Igen volt már ilyen.

Színházban, szünetben egy visszatarthatatlan, hatalmasat engedtem ami hangos is volt.

Gyorsan rá is szóltam a mellettem ülő pár férfi tagjára :

Nem szegyenli magát uram?

A mellettem ülő meg se tudott szólalni de a párja megjegyezte neki, raszólt hogy

"viselkedhetnél!"

Ezzel vége is lett az ügynek. A szellőzés szerencsére jó volt, nem fulladtunk meg, bár először azt hittem nekem is "végem"

2022. szept. 3. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Konditeremben ahova járok, egy vádlizó gép (ami recsegni szokott) a recepcióval szemben van. Éppen jöttek a terembe, amikor vádliztam és sikerült egy olyat finganom gyakorlat közben, amit még fülesen keresztül is hallottam. Utána jó lassan engedtem le a súlyt, hogy a recsegéssel eltereljem az esetleges figyelmet :D
2022. szept. 3. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
koncert közepén, nagy tömegek között befostam
2022. szept. 3. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakás voltam kórházban (nővér vagyok) és kb.hajnal 3-kor,amikor már a madár se jár,az előkészítőben tettem-vettem ami kb.2 m2. Ott eresztettem egy fertelmes büdöset,még az én szememet is csípte. Ekkor lépett be az ügyeletes doktornő,aki persze semmit nem szólt. Én meg égtem,mint a rongy. De a fene se várt bárkit is hajnalban.
2022. szept. 3. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sokszor szoktam, de nem érdekel...
2022. szept. 3. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Haverokkal mentünk olaszba, autópálya. Egyiknek már nagyon kellett, de messze volt a legközelebbi nyilváno wc..bement neki, azt szagolhattuk egész végig
2022. szept. 3. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Alsó tagozatban szavalóversenyra küldtek. A teljesen feszült csendben éppen egy óvodás kislány, selypítve szavalta, hogy "én kis hóvijág vadok", amikor belőlem - számomra is teljesen váratlanul ezért megállíthatatlanul - feltört egy, amolyan óriásszúnyog stílusból bariton kecskebékába jó 4 másodperces vibratoban átmenő, kíméletlen fingszörnyeteg.

Ráadásul akkor még ezek a tipikus fémvázas, laminált fa ülőlapú, szoci iskolaszékeken ültünk, ami hangerő és basszus tekintetében olyan a fingnak, mint egy reflexcsöves mélyláda. Esküszöm még a visszhangját is hallani lehetett, ahogy a combom és a szék rázkódik a túlnyomástól. A dráma azzal lett teljes, hogy a kislány is elakadt a versben, és egy pici csend után elölről kezdte a szerzőtől.

Többen vigyorogva keresték, hogy ki fingott. Mind közül én voltam az egyik legaktívabb...

2022. szept. 4. 01:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nagyon röhögök 😂😂😂

Ahogy leírtad... :D

2022. szept. 4. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos volt ilyen! -Egy folyosón a főnököm volt az áldozat, de volt olyan is, hogy rosszkor nyitott be hozzám hirtelen. Erre már konkrétan azt ajánlottam neki, hogy menjünk ki a helységből megbeszélni amit akar, mert "baleset történt"! Értette - és túl is léptünk ezen akkor minden különösebb ceremónia nélkül. Egyszer meg úgy jártam, nem láttam, hogy mögöttem áll egy magas beosztású nő az ajtóban és elengedtem egy olyan igazi, - rénszarvasokat alázó - "büfikét"! -Nem győztem bocsánatot kérni... :)
2022. szept. 4. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Uh olyan is volt, hogy egy haverokkal közös nyaraláson négyen aludtunk egy ágyon, plusz még hárman egy másikon. Félálomban én erre nem éppen emlékeztem, és mintha otthon lettem volna, lazán oldalt fordultam, és felszállási engedélyt adtam egy Grippennek. Így visszagondolva akkorát küldtem, hogy még a paplanhuzat is felpüffedt, mint az utaslégzsák.

Csak akkor kaptam észbe, amikor a sötétben az egyik haver barátnője döbbenten felsziszzent, hogy aaaztak.rva.

2022. szept. 4. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!