Volt már olyan, hogy véletlenül elpukkantottad magad (vagy valaki a környékeden) és nagyon kellemetlen volt a szituáció?
Igen volt már ilyen.
Színházban, szünetben egy visszatarthatatlan, hatalmasat engedtem ami hangos is volt.
Gyorsan rá is szóltam a mellettem ülő pár férfi tagjára :
Nem szegyenli magát uram?
A mellettem ülő meg se tudott szólalni de a párja megjegyezte neki, raszólt hogy
"viselkedhetnél!"
Ezzel vége is lett az ügynek. A szellőzés szerencsére jó volt, nem fulladtunk meg, bár először azt hittem nekem is "végem"
Alsó tagozatban szavalóversenyra küldtek. A teljesen feszült csendben éppen egy óvodás kislány, selypítve szavalta, hogy "én kis hóvijág vadok", amikor belőlem - számomra is teljesen váratlanul ezért megállíthatatlanul - feltört egy, amolyan óriásszúnyog stílusból bariton kecskebékába jó 4 másodperces vibratoban átmenő, kíméletlen fingszörnyeteg.
Ráadásul akkor még ezek a tipikus fémvázas, laminált fa ülőlapú, szoci iskolaszékeken ültünk, ami hangerő és basszus tekintetében olyan a fingnak, mint egy reflexcsöves mélyláda. Esküszöm még a visszhangját is hallani lehetett, ahogy a combom és a szék rázkódik a túlnyomástól. A dráma azzal lett teljes, hogy a kislány is elakadt a versben, és egy pici csend után elölről kezdte a szerzőtől.
Többen vigyorogva keresték, hogy ki fingott. Mind közül én voltam az egyik legaktívabb...
#7 Nagyon röhögök 😂😂😂
Ahogy leírtad... :D
Uh olyan is volt, hogy egy haverokkal közös nyaraláson négyen aludtunk egy ágyon, plusz még hárman egy másikon. Félálomban én erre nem éppen emlékeztem, és mintha otthon lettem volna, lazán oldalt fordultam, és felszállási engedélyt adtam egy Grippennek. Így visszagondolva akkorát küldtem, hogy még a paplanhuzat is felpüffedt, mint az utaslégzsák.
Csak akkor kaptam észbe, amikor a sötétben az egyik haver barátnője döbbenten felsziszzent, hogy aaaztak.rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!