Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életed legkínosabb...

Mi volt életed legkínosabb szituációja?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lusta voltam külön tesigatyát is vinni, szóval abban tesiztem amiben mentem. Rossz ötlet volt, ugyanis a lábam közétől az egyik száránál térdig végig felszakadt, és egy hatalmas lyuk tátongott ott. A bugyimtól a fenekemen át a combomig mindenem kilátszott, azt hittem sírok. Sajnos az egyetlen lánnyal akivel jóban vagyok az osztályban nem egyezik a méretünk, szóval nem tudtam tőle körcsönkérni. Hogy mentsem a menthetőt levettem a pulcsimat és a derekamra kötöttem, hogy legalább a fenekemet eltakarja, illetve az ujjai elől, amennyit csak lehet. Így kellett elsétálnom a fél órára lévő autóbusz állomásra, aztán hazabiciklizni.
2022. máj. 9. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Lényegében betépve akkora hülyeségeket írtam az akkori csajom barátnőjének, hogy utána az egész város rajtam nevetett (nem nagy város) legalább 1 évig hülyének néztek...csajommal is ez miatt szakítottunk. Nem akarom le írni mert túl hosszú lenne, de nagyon égő volt, még most is ég a pofám sokszor ha eszembe jut.
2022. máj. 9. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben jártam idehaza egy idegennyelvű könyvtárba és ott jóban lettem a könyvtárossal. Egyetemista voltam, ezért a nyári szünetben nem mentem, aztán úgy november körül mentem vissza. Láttam, hogy a könyvtáros meg közben terhes lett, saccolva a hetedik hónapban lehetett. Vittem neki egy csokit és gratuláltam.

Ő elképedt és megértettem, hogy ez túl közvetlen tőlem.

Nagyon szégyelltem magam, mert hiába voltunk jóban, akkoris csak egyetemista-könyvtáros kapcsolatban voltunk.

Aztán mondta, hogy ő nem terhes, de nem én vagyok az első aki gratulál, tehát ideje lenne lefogynia.

Mivel én csak egy köszönömre számítottam, nem erre, ezért hirtelen nem tudtam, mit reagáljak, csak valami olyasmit mondtam, hogy nem baj, akkor is fogadja el a csokit. :D

2022. máj. 9. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy szaunában találkoztam egy nővel, ismerősnek tűnt, beszélgettünk is és nagyjából rájöttem honnan ismerem. Mondtam is neki, hogy a lányát ismerem, aztán kiderült, hogy akit lányának gondoltam, az a testvére.
2022. máj. 10. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!