Mi volt életed legundorítóbb szituációja?
általános iskola: menza
hajszálak és bogarak az amúgy is okádék kajában.
amúgy az egyetemen volt egy bál. mindenki hosszú, földig érő ruhában. hát a női mosdóban állt a pisi. és abban sétálgattak a félrészeg lányok. a ruha alja pedig már megszívta magát a pisivel. guszta:D és tuti az volt, sajnos ilyen igényes lányok járnak az egyetemünkre..máskor is megszokott látvány
Több is van, de amik most hirtelen eszembe jutottak:
1: egy nyári estén ásványvizet töltöttem a poharamba, majd amikor kiittam, éreztem, hogy valami a számba kerül. Odanyúlok, kiveszem: hát egy öklömnyi rovar volt az.
Ordítottam egy nagyot, majd öklendezve rohantam fogat mosni, de hiába: még hosszú percekkel később is éreztem azt az undorító, savanykás ízt, amit a bogár okozott.
2: Szintén egy nyáron, egy haveromnál voltam vendégségben, és elmentem kezet mosni. Megmostam az arcomat is, mert eléggé le voltam izzadva, majd megtöröltem a kezem -és arcom is az egyik törölközőbe, amiről úgy gondoltam, hogy az a kéztörlő.
Kicsit később kiderült, hogy az valójában a haverom apjának a törölközője volt, aki egy igencsak nagydarab, sörhasú, szőrös ember.
Azóta is próbálom ezt a traumát kiheverni.
22/F
Mindenkinek más a durva.
Sok durva dolgot láttam, egyet említenék meg. Videon láttam, ahogy egy teljesen idióta srác, megesz egy egész kaktuszt. És ordít a video közben. Hirtelen most ez jutott eszembe, nálam az a srác elérte a retardált toplista első helyezetét.
Régen nagyon sok gabonapelyhet ettem, és egyszer nem csomagoltam vissza, csak nyitva hagytam a zacskóját a konyhapulton. Amikor legközelebb akartam enni, összekutyultam a kis tejecskével, de valami miatt nem tudtam azonnal enni, és megpuhult a tejben. Nem baj, így is jó, gondoltam, és elkezdtem enni. A végén vettem észre, hogy tele van apró kukacokkal, nagyon sok volt benne. Utálom ezeket a csúszómászó dögöket, ez az élmény olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy most is felfordul a gyomrom.
Azóta nem is nagyon eszek gabonapelyhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!