Mi volt életed legundorítóbb szituációja?
Egyszer régebben álltam reggel a buszon és annyi ember felszállt, hogy rendesen ilyen heringparti lett. Én meg pont odapréselődtem két öregasszony elé, akik ott beszélgettek mögöttem és az egyiküknek olyan szájszaga volt, mintha legalább egy hete nem mosott volna fogat, plusz kávé-és cigiszag. És a fél órás út alatt végig ezt kellett szagolnom, volt, hogy majdnem elkezdtem ott öklendezni..félúton már tényleg azt hittem, inkább leszállok és megvárom a következő buszt, nem érdekel az se, ha elkések.
Vagy pl. tavaly szertornáztunk tesi órán és olyankor nem szabad cipőt felvenni, mert cipővel úgyse mehetünk fel a szerekre, szóval csak zokniban vagy mezitláb kellett lenni. Én zokniban voltam és gondoltam, óra előtt még gyorsan kiszaladok a mosdóba. Bementem és éreztem, hogy valami nedvesbe léptem, lenézek és telibe a wc körül az egész padló tiszta húgy volt.
Mondjuk az iskolai wc-kkel van még pár gusztustalan sztorim, a menstruációs véres ülőkétől kezdve, az ottfelejtett, szétnyitott véres betéteken át a romlott halszagig, amit egyes lányok otthagynak maguk után a wc-fülkében..
Meg még eszembe jutott mégegy, amikor a spar-ban vettünk ilyen kis müzliszeleteket. Én meg enni akartam egyet, erre kibontottam és pont haraptam volna bele, amikor ilyen pókháló szerűség fonta be végig a kis müzliszemeket, én meg ott néztem, hogy mi a szar ez, erre láttam, hogy ilyen apró kis kukacok tekergőznek benne.
Vagy olyan is volt már, hogy épp egy krémtúrót ettem nagyban és egyszer csak éreztem benne valami keményet, kiköptem és egy körömdarab volt...Ez kb fél éve történt, de azóta is undorodom a krémtúrótól.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!