Luna0026 kérdése:
Szerintetek melyik a legundoritobb es legszanalmasabb duma, amit egy ferfi egy no utan kiabalhat az utcan ha tetszik neki?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 21:17
1/6 anonim válasza:
alapból az szánalma ha utánakiabál...
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, csak kivancsi vagyok
2015. jún. 4. 21:21
3/6 Gyémántlány válasza:
Biztosan lehet még ennél is mélyebbre süllyedni, de az én legszánalmasabb utánakiabálós sztorim valahogy így nézett ki: Tizennégy éves koromban sétáltunk egy barátnőmmel a belvárosban, mikor utánunk kiabált két hatvanas pasas. Már nem emlékszem, mit mondtak, valami olyasmit hogy "jaj lányok, de szépek vagytok". Tudom, nem mondtak semmi durvát, viszont az, hogy két öregember kamaszlányokat zaklasson bármilyen formában, szerintem rettenetesen undorító!
4/6 Kaileena2 válasza:
Nekem egy csöves kiabált rám vigyorogva hogy ,,Azért megba**nálam!"Kellőképpen undorító
5/6 anonim válasza:
Nem mintha támogatnám a pár évnél nagyobb korkülönbséget, de egészen véletlenül nem fordulhat elő, hogy 14 évesen úgy öltöztetek, mintha huszonévesek lennétek? Csak mert akkor nem feltétlenül az öregekben kell a hibát keresni(a zaklatás meg pláne erős szóhasználat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!