Szerintetek ez nyálas duma?
Figyelt kérdés
Olyan szép vagy és mindig boldoggá teszel. Te vagy az, aki miatt mindig jól érzem magam, még akkor is, ha rosszul vagyok. Én úgy érzem, hogy te mindig itt álsz mellettem. Te nagyon okos, szeretetre méltó, nyílt, őszinte ember vagy, és úgy gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, mert ilyen kedves embert életémben nem láttam még. :) Szeretlek <32014. okt. 24. 06:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem.
Azért gondolod nyálasnak, mert leírod teljesen őszintén a saját érzéseidet a párodnak? :O :O :O
2/6 anonim válasza:
Fogalmazd át.. sokkal szebben is ki lehet ezt hozni-
3/6 anonim válasza:
Ha van barátja akkor nem fogja meghatni.
4/6 anonim válasza:
Bár megérném, hogy ilyesmit mondjon, vagy írjon nekem valaki! Már csorog is a nyálam!
5/6 anonim válasza:
a szeretlek nem kéne a végére szerintem..
6/6 anonim válasza:
Az a legjobb ha minnéltömörebb és csattanósabb. Szerintem is fogalmazd át kicsit. Aztán ha fiú vagy akkor a szivet talán ne írd oda, csak akkor ha a lány/fiú tisztában van azzal hogy mit érzel és elfogadja azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!