Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi volt eddig a leggázabb...

Mi volt eddig a leggázabb csajozós duma amit hallottatok?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nállam jó pár "b.z.s.g.t" mondtak
2014. okt. 3. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
mi az a "b.z.s.g.t"?
2014. okt. 3. 20:01
 2/8 anonim válasza:
uiáo
2014. okt. 3. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
"csá, leszel a csajom? :D "
2014. okt. 3. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
# 2 köszi, bár még így is elég sokáig tartott
2014. okt. 3. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
14%

16 évesen elráncigáltak egy paraszt discoba és egy fiú megkérdezte hogy "jössz topogni gecó?" az az táncolni ha valaki nem értené

egy másik eset aznap este bőrszoknya volt rajtam és elutasítottam egy másik fiút aki közölte hogy "asszed olyan menő vagy abban a döglött tehénbőr szoknyádba...na gyere igyá má meg egy colat"

alig vartam hogy hazaérjek :)

2014. okt. 3. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
20:14, ez ősrégi és azóta már szállóigévé vált anekdota, szánalmas vagy amiért saját élményként próbálod eladni.
2014. okt. 3. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
,,Kő pálinka?"
2014. okt. 3. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
A csajozós szövegek zöme, amit itt olvasok a kedves ismerkedős kérdéses fiúktól. Tudjátok, a "megértő, kedves és vicces vagyok" duma, aztán egy mondatot nem tudnak összerakni ismerkedés gyanánt. Ez még a jobbik eset, a tahók egyszerűen csak képet kérnek, arcról, vagy mellről, mindegy, csak kép kell. Oké, elhiszem, hogy nem jó dolog belefutni egy 55 éves perverz nagypapiba, de az életbe se mész oda (gondolom ez az esetek többségében nem valószínű az itteniektől) egy csajhoz, aztán vágod a fejéhez, hogy MESSÉJJÉ MAGADRÚ, vagy hasonlóan ízes dolgok.
2014. okt. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!