Kéne valamilyen alibi duma arra, hogy üzenjek annak a pasinak aki tetszik. Van ötletetek?
Figyelt kérdés
Névnap alkalmából, meg szülinap alkalmából... de ezek csak nagyon ritkán vannak, és nem bírom ki, hogy ne írjak neki fészen, annyira szerelmes vagyok! Szóval szuper ötletek kellenének! Előre is köszike mindenkinek, örök hálám! Meghívlak majd titeket az esküvőmre!2014. ápr. 18. 22:30
1/15 LePeDő válasza:
Kérj tőle segítséget! Tök mindegy, hogy miben, de a pasik szeretik azt érezni, hogy szükség van rájuk és ha nem vagy neki sem közömbös biztosan a segítségedre fog sietni vagy ha mégsem akkor legalább el lett kezdve egy beszélgetés.
2/15 anonim válasza:
Nekem akarsz írni? Most van a szülinapom:DD
3/15 anonim válasza:
Mondjuk teszem azt: Mi lenne ha egyszerűen őszinte lennél vele és elmondanád neki hogy tetszik?
4/15 anonim válasza:
Húsvét?
Az pont most lesz :)
Kellemes ünnepeket kívánsz neki, megkérdezheted, hogy hogy telnek az ünnepek, stb.
5/15 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék túl nyomulós lenni! :S
2014. ápr. 18. 22:39
6/15 anonim válasza:
Én pasi vagyok.Mindig is nagyra értékeltem egy nőben,ha nem sumákol.Ha értelmes férfi,megérti és semmiképpen nem ítél el azért mert te kezdeményezel.
7/15 anonim válasza:
Kicsit se fura hogy a facebookon van valakinek 500 ismerőse és mindegyiknek kellemes ünnepeket kíván vagy csak neki nekem az jönne le hogy egy bu.zgó mócsing nem tudom mennyire ismered/ismer ha nem nagyon akkor töröld és jelöld be újra és mond azt hogy véletlenül volt szar.akodott a net mostanában nem nagyon jó stb. server hiba történt stb. és észrevetted hogy véletlenül törölted és ha nem nagy gond újra bejelöltelek blablabla remélem nem nagy gond stb. Most ez jutott eszembe szoktam alkalmazni és bejön csak utána jó fele kell terelni a beszélgetést.
8/15 anonim válasza:
Ui. ez akkor is bejön ha ismer akkor elkezdtek valami közös emlékről beszélni(de ne nosztalgia legyen) megkérdezed hogy van vagy valami ha nem ismered akkor/ nagyon ismerős vagy találkoztunk már valahol stb.
9/15 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon ismerjük egymást, mert elég félénk vagyok, és messze lakunk egymástól, így csak ritkán tudunk találkozni. De ha rá gondolok szinte repülni tudok az örömtől.Csak nagyon szerencsétlen vagyok, és ha találkozok vele akkor mindig szerencsétlenkedek, meg elpirulok, és béna vagyok! :(
2014. ápr. 18. 22:55
10/15 anonim válasza:
Próbáld meg csak nehogy nagyon elbénázd bár ezt szerintem elég nehéz. Akkor csináld mikor fenn van facen ezért ha észre veszi és vissza jelöl nem kell sokat várni neten meg könnyebb beszélni mint szemtől szembe ennél jobbat most nem tudok. Talán ha tudod a foglalkozását rá írhatsz mondjuk szakács és meg kérdezel tőle valamit a vacsival kapcsolatban de így hogy nem ismered elég meredek de mondjuk az ismerőseid között van ha ott van, vagy nem tudom ez a legkönnyebb törlöd hibára fogod vissza jelölöd. Egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!