Nkrisz17 kérdése:
Mit írjak facebookon egy olyan lánynak akit nem ismerek de tetszik az adatlapja alapján? És az ilyenekre hogy szoktak reagálni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 20:09
1/6 anonim válasza:
Én vagy el se olvasom az idegenektől jött üzenetet, vagy röhögök.
Sose válaszolok.
De ez én vagyok.
2/6 anonim válasza:
Én elküldeném a búsba :D Már ha egyáltalán válaszolnék. De sok szerencsét, reméljük a kiszemelted nem így gondolkozik :)
4/6 anonim válasza:
ha nem szimpatikus az illető, vagy ha így kezdi hogy: "szia cica,sya,szija,sziiiaaa:$:P"...akkor nem is válaszolok :D
5/6 anonim válasza:
nem fog válaszolni.
talán elolvassa, de ez sem biztos.
elég nagy tapasztalat!
6/6 anonim válasza:
Elobb keres valamit, ami mindkettotoket erdekli, arra hivatkozz, mikor rairsz. Celszeru olyannak lennie, amihez ertesz is, es nem csak beadod neki. Az olyan bokokat h pl nagyon szep vagy, celszeru egy jo ideig hanyagolni, mert azzal nagyon konnyen el lehet ijeszteni a lanyokat. Elobb ferkozz a bizalmaba, aztan johet az udvarlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!