Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kéne valamilyen alibi duma...

Kéne valamilyen alibi duma arra, hogy üzenjek annak a pasinak aki tetszik. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Névnap alkalmából, meg szülinap alkalmából... de ezek csak nagyon ritkán vannak, és nem bírom ki, hogy ne írjak neki fészen, annyira szerelmes vagyok! Szóval szuper ötletek kellenének! Előre is köszike mindenkinek, örök hálám! Meghívlak majd titeket az esküvőmre!

2014. ápr. 18. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha meg az elpirulás szerncsétlenkedésből nem következtett akkor vak v. hülye már bocs és akkor csak egy fellángolás lesz az egész
2014. ápr. 18. 23:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2014. ápr. 18. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Probálkozok de szivesen ha ezzel kozelebb hoztam a nagy őt , házasságot tudod a szerelemért mindent :D
2014. ápr. 18. 23:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Írsz neki hogy boldog szülinapot..
2014. ápr. 19. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy kérdező. Én is ebben a cipőben járok :) és igazad van szülinap és névnapon kívül nem tudok mit írni neki, igaz ő nem is érdeklődik irántam így én sem tudok közeledni felé. Mert nem merek.
2014. ápr. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!