Mi volt életed legkínosabb-legröhejesebb szituációja?
1. Friss jogsival menőztem a kocsival a városba integettem minden ismerősnek ahogy kell aztán egyszer annyira integettem hogy félrehúztam a kormányt és lepadkáztam a kocsit recsegett a dísztárcsa,hálistennek csak az tört meg. Nagyon kinevettek rendesen szégyeltem másnap suliba menni. De maga a tudat is mert kis korom óta vezetek,nem a jogsin tanultam meg vezetni meg need for speeden nőttem fel és így beégtem. Ez volt 6 éve azóta semmilyen balesetem nem volt.
A 2.pedig 4 éve lehetett ott aludtam egy fiúnál életembe elősször és akkorát pukiztam hogy felriadtam rá olyan igazi férfiasra sikeredett. Nagy "szerencsémre" a fiú nem aludt még és halodtam ahogy alig kap levegőt a nevetéstől én meg úgy tettem minths továbbra is aludnék.
Ez a kettő ami mély nyomot hagyott bennem.😅
24N
Amikor a párom beültetett nekem vad idegen haverjaihoz a kocsijukba hogy ők visznek haza és be sem mutattak csak ülj be és go es kb egy orát utaztunk és lila sejtésem nem volt arrol miről beszéljek, a tetejébe le is blokkoltam, plusz pont olyat kérdeztek amire válaszolni sem tudtam, kín volt az egész ut a benzinkutas pihenővel együtt. Másnap hívták a barátom, gondolom kibeszéltek, letette a telot es szájhuzva nézett rám, mintha beégettem volna, hogy ilyen kuka nője van.
De rengeteg esetben szívtam még a haverjaival ezen felül. Pl beszologattak, azt sem tudtam lereagálni..vagy volt, hogy inkább a kocsiban vártam inkább, míg haverozik, az is gáz volt..
1* szó szerint bef*tam:(.
Másik alkalommal pedig egy katonát biztonsági őrnek néztem:).
Nagyon sok volt, - ez az egyik közülük:
Amatőrzenészként egy Jászsági falu kiemelt vendéglátóhelyén léptünk fel az együttesemmel és illetlenül köszöntem a közönségnek, miután elkezdődött a fellépés. Igen kellemetlen emlékként örzöm ezt a mai napig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!