Emberek! Mi volt a legcikibb é legkínosabb eset?
Amikor 8-as lehettem és nem akartam iskolába menni. Azt az indokot találtam, hogy nincs mit felvennem. Anyum bejött a szobába megfogott egy nadrágot és egy pólót "Ez is ruha, meg ez is ruha" Feladta rám, apu pedig elvitt kocsival a suliba, ahova amúgy bicajjal jártam. Út közben vettem észre, hogy anyunak sikerült pont azt a nadrágot elővenni, amelyik nem épp előnyös helyen volt kiszakadva. És hát már nem volt mit tenni. Amúgy is mindig célpont voltam, így aztán meg planer.
23L
Ittunk egy haveromnál 16 évesen.
Faja volt minden, mindenki beletalált a wc-be és a lavorba hányás után. Megnyugodott mindenki, szépen elaludtunk. A házigazda anyja detektált egy kupac "csokit"
az erkélyen, és hogy ki volt ekkora beteg állat, hogy odarakott egy csomót. Biztos voltam benne, hogy nem én voltam, utána belenyúltam a gatyámba és...
Többször beégtem már, de 3 esetet emelnék ki :
- misén felszólított minket a pap, hogy legyünk nagyon csendben kicsit és hallgassuk Isten szavát. Néhány pillanattal később véletlenül egy hatalmasat fingottam. Zengett a terem. Mindenki mérges volt rám, mert azt hitték gúnyolódok.
- egyszer véletlen pizsama nadrágban mentem le boltba. Nehezen jöttem rá miért néznek annyira.
- Itthon találtam síkosított. Nyomtam belőle a plüss krokodilom szájába - ugyanis pont megfelelő volt a szája mérete - és felpróbáltam xD Szüleim döbbentem álltak az ajtómban. Előbb értek haza. Gyors eldobtam a krokit, de a belefolyt cucc apura folyt tovább. Szerencsétlenül dobtam. Volt apuval aznap este egy kellemetlen beszélgetésünk.
Néhány éve történt.
Nagyon sokat ettem otthon, pont mielőtt étterembe mentünk volna. Otthon még semmi bajom nem volt, de mire az étterembe értünk már csikart a hasam és morgott is. Amint az étterembe értünk gyorsan rohantam a WC-re. A WC-ben felpuffadt a hasam és méghangosabban morgott. A végén már úgy fájt mindenem, hogy megkértem a fiúmat, hogy vigyen haza, de előtte még mindenki előtt egy hatalmasat fingottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!