Mi volt eddigi legkínosabb élményetek?
Bolban próbafülkében nagyban próbálom a melltartót és egy 4-5 éves gyerek meg benyit hozzám mert azt hitte hogy ott az annya van...hát nem az volt xd
Tök ciki volt
Huh.. velem rengeteg kínos dolog történt már.. Csak párat emelnék ki:
Általános iskolában úszni jártam, és a buszban az egyik kísérő tanár mögöttem ült. Én hátranyúltam és elkezdtem fogdosni a lábát, a nadrágját gyűrögettem. Az egész osztály rajtam röhögött, mire feltűnt, hogy nem a szék kárpitját fogdosom... nagyon ciki volt, főleg hogy egy fiatal srác volt a kísérő tanár... Mondjuk voltam vagy 10-11 éves, nem hiszem hogy félre értette volna.
A másik ami most így eszembe jut ebből az időből, hogy a balatonon voltunk nyári táborral. 3-4 barátnőmmel béreltünk vízibiciklit, de mivel fiatalok voltunk ( 9-10 év) velünk kellett jönnie valaki felügyelőnek.. Így visszagondolva elég furcsa, de a kertész volt az aki velünk jött. Lényeg a lényeg, hogy ott ültünk 3-4-en vízibicikli hátsó részén, és vicceket meséltünk. Az egyik csaj számomra egy nagyon vicceset mondott, és elég kellemetlen, de annyira nevettem, hogy a röhögéstől bepisiltem. Nagyon gáz volt, égtem mint a rongy. Volt olyan is, hogy nyáron átmentem egy barátnőmhöz nyáron, és játszottunk a kerti slaggal, egymást pocsoltuk. Fehér póló volt rajtam, abban a korban voltam hogy kezdett fejlődésnek indulni a testem, de ehhez szükséges ruhadarabokat még nem hordtam. Gondolhatjátok mi lett a vége. A barátnőm meg egy paraszt volt és nem adott kölcsön felsőt, úgyhogy a fél városon melltartó nélkül vizes fehér felsőben caflattam haza.. Olyan is volt, hogy el félreértett dolog miatt kezdtem el valakivel veszekedni a buszon. Ez mostanában volt, még mindig nem tettem túl magam rajta :D Rengeteg kínos dolgot tudnék még mondani, de a végén még rám ismer valaki XD
Röviden:
Félre hívott a főnök, azt hittem előléptetnek, de most komolyan. Erre közölték hogy megkapom a papírjaim, viszlát.
Osztálykiránduláson behánytam a buszba. Háromnegyed órát állt miattam a busz, el is késtünk, ráadásul nekem kellett kitakarítani, miközben kaptam a leszidást, hogy miért nem szóltam, hogy álljunk meg.
Na miért? Próbáltam visszatartani, meg az is ciki lett volna, ha megállunk, elmegyek a bokrok közé okádni, az egész busz meg ezt nézi.
Ebből a helyzetből túl jól kijönni nem lehetett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!