Volt már olyan, hogy véletlenül elpukkantottad magad (vagy valaki a környékeden) és nagyon kellemetlen volt a szituáció?
Nem tudom, mi lehet az emésztésemmel, de sorra jutnak eszembe. Egyetemista korunkban a törzshelynek számító kocsmában ültünk. Ilyen tipikus boxokra osztott kocsma volt, ahol ilyen körpadokon ültünk össze szorulva egy asztal körül.
Nekem meg egy hatalmas buborék kezdett fejlődni a bélésemben, ami kezdett feszíteni. Gondoltam, jó lenne a túlnyomásból engedni egy keveset. Felmértem a helyzetet: bömböl a zene, tehát hallani nem fogja senki, ha diszkréten kibrummogtatom a cuccot. A tejszerűen szálló cigifüst, és a korábban kiömlött Unicum jótékonyan hathat az esetleges buké problémákra is. Elszántam magam a dologra, gondos szabályzás mentén megrebbentettem a szelepet, és leengedtem a túlnyomást.
A művelet majdnem teljes titokban lezajlott. Egy haverom viszont előkapta a telefonját, és a füléhez kapta, hogy "halló?". Majd értetlenül bámult rá, hogy "bazmeg, éreztem, hogy rezeg!". Kellett neki 3 mp, mire összerakta a kapcsolatot az én röhögőgörcsöm, és a telefon meghibásodása között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!