Téged zavar ha valakit meztelenül látsz?
Figyelt kérdés
Nem a strand öltözőre vagy kondi terem zuhanyzójára gondolok, hanem valami nem átlagos szituációra pl.: amikor kimész a hotel erkélyére és valakit meztelenül látsz valamelyik erkélyen vagy ha a szomszéd meztelenül van az udvaron vagy ha egy erdős/mező részen sétálsz és valaki meztelenül sétál arra felé vagy ha messze minden csónaktól és embertől egy tavon meztelen ül valaki egy SUP-on vagy ha valaki meztelenül biciklizik egy erdős részen vagy ha valaki meztelenül úszik egy tóban? De ezeket a felsoroltakat úgy csinálja hogy, nem hívja fel magára direkt a figyelmet.#Zavar/nem zavar #Más ember meztelenül #Nem mindennapi szituáció
2022. júl. 19. 07:25
A kérdező szavazást indított:
Igen zavar
Nem zavar
64 szavazat
1/24 anonim válasza:
Számomra semmi zavaró nincs az ilyenekben. Törődöm a saját dolgommal.
3/24 anonim válasza:
Miért biciklizne valaki meztelenül?
4/24 anonim válasza:
Igen. De tudom is és el is ismerem magamról, hogy nagyon prűd vagyok.
5/24 anonim válasza:
Pont nem érdekel. Én szoktam nudizni, szóval nekem ez lenne a természetes.
6/24 anonim válasza:
Engem zavar, mert nem vagyok rá kíváncsi.
7/24 anonim válasza:
Hát felőlem, ha neki ez esik jól:D
8/24 anonim válasza:
Igen, persze. A nudizás zárt helyre vagy nudista helyekre való. Kamaszkoromban láttam "szatírt" (idősebb bácsi mutogatta az utcán ahogy önkielégít) nem tartom normálisnak az ilyen kényszeres önmutogató embereket.
9/24 anonim válasza:
Zavar, mert nő vagyok, és kislány- meg kamaszkoromban, mikor még védtelennek látszottam, rengeteg beteg férfi mutogatta az utcán a fszát. Hánynom kell a meztelenségüket mutogatóktól, beléjük rúgnék legszívesebben.
10/24 anonim válasza:
Engem is zavar. Nem vagyok kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!