Fiúk akik meztelenül alszotok titeket nem zavar az éjszakai merevedés?
Sziasztok! Nekem van 2 bátyám, mindketten meztelenül alszanak és nem zavartatják magukat amikor reggel meztelenül álló farokkal mennek a fürdőszobába és utanna is csak egy boxert vesznek fel de abban is tisztán látszódik hogy áll nekik.
Engem ez nagyon zavar egyrészt azért mert nem akarom így látni a tesóimat, másrészt meg félek hogy amikor itt van nálunk valamelyik barátnőm meglátja őket és egy igénytelen családnak gondolna.
Fiúk titeket nem zavarna ha így látna a szüleitek/hugotok és lehetséges, hogy a hugotok barátnői is?
(bocsi az összeszedetlenségért de máshogy nem tudtam volna megfogalmazni xdd)
Otthon nem zavar, viszont az eléggé gáz mikor a munkahelyemen alszok és ott áll fel. Van rajtam boxer meg nadrág is de persze úgy is látszódik főleg, hogy be is van kamerázva a hely.
Mielőtt valaki belekötne meg van engedve hogy ha nincs riasztás akkor este lehet szundizni,
Miért?
Szerinted mit lehet vele csinálni?
Látszik ruhában is.
Te felfogtad, hogy most mit mondtál?
Fordítok:
'Tudom, hogy semmit nem lehet csinálni, de miért nem csinálsz valamit?'
Na, NEM ezért szeretjük a nőket!
Miért?
Kikandikál a gatyából?
Mennyivel lenne jobb neked, ha ráhúzna még egy nadrágot, amiben ugyanúgy látszik?
Arról nem is beszélve, hogy otthon miért ne házi ruhában legyen?
Vagy vegyen fel bő szoknyát, mert abban talán nem látszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!