Téged zavar ha valakit meztelenül látsz?
Megijednék tőle. Ha erdobe meg ilyen helyeken látnék ilyet.
Hotelszobai szomszedos dolog is fura lenne hogy miert tetteti magát közszemlére.
Ööööö...
A kérdésben szó nem volt szatírokról, sőt, a kérdező direkt kikötötte hogy nem magamutogató emberkékről van szó.
Erre mindenki ideírja hogy zavarja a magamutogatás :)
Engem is, de nem kérdezték.
Pucéran mászkálni nyilvános helyen az pedig magamutogatás, én speciel ezért írtam.
Az én értelmezésemben csak az számít magamutogatásnak, ha kifejezetten az a cél, hogy meglássanak. Persze kívülről gyakran nehéz megmondani, hogy miért meztelen valaki, ezt elsősorban ő tudja. És a kérdés nemcsak nyilvános helyről szól, pl a saját udvar is benne van.
Én pl mindig meztelen vagyok otthon és nem vagyok hajlandó semmit felvenni, ha kimegyek az erkélyre, hogy nehogy véletlenül meglássanak. Persze lakásválasztásnál fontos szempont volt, hogy viszonylag privát erkélye legyen, de néhányan így is megláthatnak.
"Az én értelmezésemben csak az számít magamutogatásnak, ha kifejezetten az a cél, hogy meglássanak"
Igen, pl mikor pucéran megy az illető nyilvános helyre. Pontosan erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!