Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Téged zavar ha valakit meztele...

Téged zavar ha valakit meztelenül látsz?

Figyelt kérdés
Nem a strand öltözőre vagy kondi terem zuhanyzójára gondolok, hanem valami nem átlagos szituációra pl.: amikor kimész a hotel erkélyére és valakit meztelenül látsz valamelyik erkélyen vagy ha a szomszéd meztelenül van az udvaron vagy ha egy erdős/mező részen sétálsz és valaki meztelenül sétál arra felé vagy ha messze minden csónaktól és embertől egy tavon meztelen ül valaki egy SUP-on vagy ha valaki meztelenül biciklizik egy erdős részen vagy ha valaki meztelenül úszik egy tóban? De ezeket a felsoroltakat úgy csinálja hogy, nem hívja fel magára direkt a figyelmet.

#Zavar/nem zavar #Más ember meztelenül #Nem mindennapi szituáció
2022. júl. 19. 07:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

Megijednék tőle. Ha erdobe meg ilyen helyeken látnék ilyet.

Hotelszobai szomszedos dolog is fura lenne hogy miert tetteti magát közszemlére.

2022. júl. 19. 08:50
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem fordult még elő ilyen, de ha filmekben zavar akkor gondolom élőben is zavarna
2022. júl. 19. 08:51
 13/24 Shaddark ***** válasza:
36%

Ööööö...

A kérdésben szó nem volt szatírokról, sőt, a kérdező direkt kikötötte hogy nem magamutogató emberkékről van szó.

Erre mindenki ideírja hogy zavarja a magamutogatás :)

Engem is, de nem kérdezték.

2022. júl. 19. 09:08
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Pucéran mászkálni nyilvános helyen az pedig magamutogatás, én speciel ezért írtam.

2022. júl. 19. 09:10
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

Az én értelmezésemben csak az számít magamutogatásnak, ha kifejezetten az a cél, hogy meglássanak. Persze kívülről gyakran nehéz megmondani, hogy miért meztelen valaki, ezt elsősorban ő tudja. És a kérdés nemcsak nyilvános helyről szól, pl a saját udvar is benne van.

Én pl mindig meztelen vagyok otthon és nem vagyok hajlandó semmit felvenni, ha kimegyek az erkélyre, hogy nehogy véletlenül meglássanak. Persze lakásválasztásnál fontos szempont volt, hogy viszonylag privát erkélye legyen, de néhányan így is megláthatnak.

2022. júl. 19. 09:19
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

"Az én értelmezésemben csak az számít magamutogatásnak, ha kifejezetten az a cél, hogy meglássanak"

Igen, pl mikor pucéran megy az illető nyilvános helyre. Pontosan erről van szó.

2022. júl. 19. 09:22
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Meg aki az erkélyen mutogatja magát.
2022. júl. 19. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Igen, zavar. Az utcára kimenni meztelenül ráadásul közszeméremsértés, amit a törvény is büntet.
2022. júl. 19. 09:38
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
A burkolt exhibicionizmus is exhibicionizmus, csak az illető gyáva egyenesben mutogatni magát.
2022. júl. 19. 09:58
 20/24 Metionin ***** válasza:
96%
Zavarna, mert nem vagyok kíváncsi random idegenek nemi szerveire meg melleire.
2022. júl. 19. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!