Nők ti szégyenlősek vagytok más nők előtt? Zavar ha meglátnak meztelenül?
Figyelt kérdés
Mondjuk olyan helyen mint például nyilvános zuhanyzó csak egy példa. Zavarban vagytok vagy semmi gond?2021. júl. 18. 19:31
2/8 anonim válasza:
Még anyám előtt sem jelenek meg soha meztelenül!
3/8 anonim válasza:
Nem vagyok zavarban, csak nem szeretem, ha látnak.
4/8 anonim válasza:
Engem kicsit feszélyez. Nem is az, hogy ők látnak engem, hanem, hogy én őket.
5/8 anonim válasza:
Én sem akarok meztelen nőt látni, meg ők se lássanak engem meztelenül! Edzés után is úgy megyek tusolni, hogy összvissz ketten vagyunk lányok, teljesen elfordulunk, nem látjuk egymást, és ennyi.
Csak és kizárólag azelőtt vagyok meztelen, akivel éppen szexkapcsolatban/párkapcsolatban vagyok. Az nem is zavar.
6/8 anonim válasza:
Kellemetlen, ha idegenek bámulnak, de nyilván ha olyan a helyzet (öltöző, vagy orvosnál, vagy hasonló), akkor nem zavar, túlélem. Nem vagyok szégyellős, valószínűleg senkinek nem tudok semmi újat mutatni, de ha direktben bámul valaki ahelyett, hogy diszkréten intézné ő is a dolgát, az mindenképpen kellemetlen.
7/8 anonim válasza:
Helyzettől függ, de alapvetően nem
8/8 anonim válasza:
Nem zavar amikor meztelenül látnak, sőt van bennem egy kis exhibicionizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!