Miért van az, hogy egyes emberek egyáltalán nem szégyenlősek és simán mutatkoznak meztelenül mások előtt?
Nálunk pl. az osztályban van 2-3 olyan fiú, akik tesióra után lezuhanyoznak. Más senki, csak ők. És simán végigmennek az öltözőn a többek között teljesen meztelenre vetkőzve, még a törülközőt sem teszik maguk köré, annyira nem izgatja őket még az sem, hogy kint van a nemi szervük takaratlanul, mindenki szeme láttára. Én el nem tudnám ezt képzelni magamról, hogy megcsináljam. Az egyikükkel osztálykiránduláson is aludtam egy szobában, ott sem érdekelte, hogy zuhany után bejött a szobába és meztelen volt előttünk, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga. Én attól is rosszul vagyok, mikor évente suliorvosi vizsgálat van és egy szál alsónadrágban meg zokniban kell lenni a doktornő meg az asszisztensnő előtt.
Bennem van a hiba szerintetek, hogy ezeket a dolgokat így fogom fel? Vagy másnak is inkább az ilyenfajta meztelenkedés a különös?
Igen, benned van a hiba.
Az a természetes, ahogy ő viselkedik.
Még az se baj, ha meztelenül szégyelled magad.
De alsónadrágban?
EZ már probléma.
Nem tudom, de az ilyesmi engem is tud zavarni. A nemiszervem látványa egyedül a barátnőmre tartozik, nem másra :) A tesióra vagy edzés utáni zuhanyozás az persze természetes kell, hogy legyen, de törülközőt ott is illik mindenkinek maga kör csavarnia szerintem, amíg elmegy a zuhanyfülkéig.
Unokatesóm ilyen meztelen-típus, múltkor is nálam aludt, ő nem tud a fürdőszobában átöltözni (mint én), hanem ledobálja a ruháit az ágyra, fogja a törülközőjét és úgy megy fürdeni. Aztán persze egy szál semmiben jön vissza, de még akkor sem az az első dolga, hogy felöltözzön, hanem az asztalhoz meg, kinyit egy doboz kólát, beleiszik, közben hozzám beszél és csak aztán megy az ágyához az alvócuccát felvenni. Ez nekem furcsa, de hát ahány ház, annyi szokás.
a suliba én is simán meztelenül mentem be a tusolóba
Otthon se vagyunk szégyenlősek egymás előtt
Nem vagyunk egyformák. Akad, aki szégyenlősebb típus és van olyan, aki kevésbé az. Ha tekintettel vannak egymásra, egyikkel sincs baj, egyikükben sincs hiba. Számomra nem különös, ha valaki meztelenül lép ki a zuhanyzóból közös öltözőben vagy kiránduláson, és az se, ha a másik meg alsónadrágban is kényelmetlenül érzi magát.
Fogadjuk el egymást olyannak, amilyenek vagyunk!
# 9/9
Nálad a pont kedves kilences válaszoló! :) Azt hiszem, ez az igazság, ahogy írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!