Fiúk, lányok! Ti szégyenlősek vagytok azonos, vagy ellenkező nemű osztálytársaitok előtt? Veztkőztetek már le előttük?
Osztálytársaim nem szégyenlősek a lányok előtt.
A lányok meg rettentően szégyenlősek, nincs köztük nagyon jó testű lány, ezért a fiúk nem nagyon nézegetik őket tesi órán az öltözőnél, a lányoknak mégis ilyen rögeszméjük van mintha mindenki őket akarná megkukkolni.
Amikor bevezették nálunk a mindennapos tesit, akkor volt, hogy nem tudtunk máshol tesizni, csak a folyósón, mert minden tesiterem foglalt volt. Értelem szerűen öltöző se akadt, így az osztályban öltöztünk, fiúk-lányok vegyesen. És hát muszáj volt gyorsan öltözni, szóval igen, vetkőztem már le előttük, de ez volt kb 7.-ben és akadt elég lány osztálytárs, aki úgy sztriptizelt, mintha pénzzel dobálnák érte, szóval nem volt annyira kínos, volt ami elvonja a figyelmet rólam. :D
Régen lányok között is szégyellős voltam, de aztán megtanultam leküzdeni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!