Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fiúk, lányok! Ti szégyenlősek...

Fiúk, lányok! Ti szégyenlősek vagytok azonos, vagy ellenkező nemű osztálytársaitok előtt? Veztkőztetek már le előttük?

Figyelt kérdés
Gondolok itt tesióra, edzés után, uszoda öltözőben, osztálykiránduláson, közös zuhanyzáskor, esetleg kérdezz-felelek közben, stb...

2017. jún. 22. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azonos és ellenkező neműekkel is szégyenlős vagyok. Ha kell orvosnál levetkőzök, de ennyi. Uszodában a zuhanyzóban öltözök. Szüleim előtt nem vagyok szégyenlős.

L

2017. júl. 8. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Már nem vagyok szégyenlős, mert elfogadtam a saját testem.

Voltak olyan alkalmak, amikor nem állt a rendelkezésemre külön öltöző, például amikor a ballagási fotókat készítettük, és nagyon gyorsan kellett egyik ruhából a másikba átöltözni. Ez pont tavaly volt, szóval tavaly vetkőztem már le osztályban, fiúk előtt, és nyílt terepen is, de kízárólag úgy, hogy az egyik osztálytársam tartott elém egy másik hosszabb ruhát, ami nagyjából eltakarta a fontos részeket a kíváncsiskodó szemek elöl, valamint visszafelé autóban öltöztem át. Egyébként azonos neműeknél nem vagyok szégyenlős. Mikor gyantáztatok akkor általában egyetlen ruhadarab sincs rajtam. 19/L

2017. júl. 8. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Közös zuhany, meg uszodaöltöző az még nen volt (nálam legalább is, nem járok úszni)

Csak olyan tesióra szinten öltözünk egymás előtt. Szerintem viszonylag új osztály vagyunk (1 éves), így valamilyen szinten érthetőm

Strandra már mentünk osztályszinten, ott ugyanannyit láttak (jó valakiből egy kicsit kevesebbet), mintha fehérneműben lennénk.

2017. júl. 9. 08:34
 14/15 anonim válasza:
100%
Nem igazán értem ki mitől fél. Ha mindenki benne van és mindenki vetkőzik akkor én is de nem én akarok az az eggyetlen marha lenni aki vetkőzik. Amugymeg tök vicces az egész letsz szép csajokat és kiröhöghetsz másokat nekik milyen kicsi ;)
2017. dec. 21. 23:05
 15/15 anonim válasza:
100%

Ballagaskor mindenki latott mindent es minket es ez nekem nem okozott gondot. Uszodaban es oltozoben lanyok egyaltalan nem vagyok szegyenlos amikor fiuk elott kellett oltozni akkor max melltartot lattak bugyim mindig igyekeztem takarni

19\L

2017. dec. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!