Lányok! Ti mennyire mertek büfögni illetve fingani az osztálytársaitok előtt?
Én nem ismerek ilyen csitriket. Nőket viszont rengeteget. Tudod sok különbség van nő és csitri között. Az egyik ez.
Persze, nyilván becsúszhat. De amikor hallom én is, mert sajnos hallom, hogy szinte már versenytbüffögnek, legszívesebben el küldeném az összeset az anyjába.
Random osztalytarsak elott nyilvan nem szoktam,de ha pl olyan baratnomnel vagyok,aki az osztalytarsam,es elofordul,akkor nem csinalunk belole ugyet.
Nem ertem amugy,miert fujja fel mindenki ennyire ezt a kerdest. Volt egy olyan tanarom,aki az egesz tanari karral osszeveszett azert,hogy egy fiunak 4-es magatartast adjon. Az indoka a kovetkezo volt: az adott osztalytarsam egyszer veletlenul bufogott egyet az orajan. Ez azert eleg szanalmas.
Én böfögtem annak idején az osztálytársaim előtt. Azóta sem vagyok ekkora disznó. Rám tökéletesen illett a bunkó kamasz elnevezés. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!