Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lányok! Ti mennyire mertek...

Lányok! Ti mennyire mertek büfögni illetve fingani az osztálytársaitok előtt?

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok lány, de ettől függetlenül sem szokásom egyik tevékenység se az osztálytársaim előtt.
2017. febr. 3. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Én lány osztálytársaim egyfolytában büfögnek, jó hangosan, meg üvöltve ásítoznak, és sikítanak egyet tüsszentés után.
2017. febr. 3. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Ezt sem fiúk, sem lányok nem végzik egymás előtt. Kivéve, ha az istállóból szalajtották őket.
2017. febr. 3. 22:30
 4/7 anonim válasza:
0%

Én nem ismerek ilyen csitriket. Nőket viszont rengeteget. Tudod sok különbség van nő és csitri között. Az egyik ez.

Persze, nyilván becsúszhat. De amikor hallom én is, mert sajnos hallom, hogy szinte már versenytbüffögnek, legszívesebben el küldeném az összeset az anyjába.

2017. febr. 3. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem minden suliba osztályba volt egy spanom akivel ilyen szempontból egymásra találtunk :D Ő is fingott én is...röhögtünk nagyokat nem voltam egy szégyellős fajta.. Most meg a túl sok fingásomra fog rámenni a házasságom :D
2017. febr. 4. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Random osztalytarsak elott nyilvan nem szoktam,de ha pl olyan baratnomnel vagyok,aki az osztalytarsam,es elofordul,akkor nem csinalunk belole ugyet.

Nem ertem amugy,miert fujja fel mindenki ennyire ezt a kerdest. Volt egy olyan tanarom,aki az egesz tanari karral osszeveszett azert,hogy egy fiunak 4-es magatartast adjon. Az indoka a kovetkezo volt: az adott osztalytarsam egyszer veletlenul bufogott egyet az orajan. Ez azert eleg szanalmas.

2017. febr. 4. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én böfögtem annak idején az osztálytársaim előtt. Azóta sem vagyok ekkora disznó. Rám tökéletesen illett a bunkó kamasz elnevezés. :)

27/N

2017. febr. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!