Miért van az, hogy egyes emberek egyáltalán nem szégyenlősek és simán mutatkoznak meztelenül mások előtt?
Nálunk pl. az osztályban van 2-3 olyan fiú, akik tesióra után lezuhanyoznak. Más senki, csak ők. És simán végigmennek az öltözőn a többek között teljesen meztelenre vetkőzve, még a törülközőt sem teszik maguk köré, annyira nem izgatja őket még az sem, hogy kint van a nemi szervük takaratlanul, mindenki szeme láttára. Én el nem tudnám ezt képzelni magamról, hogy megcsináljam. Az egyikükkel osztálykiránduláson is aludtam egy szobában, ott sem érdekelte, hogy zuhany után bejött a szobába és meztelen volt előttünk, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga. Én attól is rosszul vagyok, mikor évente suliorvosi vizsgálat van és egy szál alsónadrágban meg zokniban kell lenni a doktornő meg az asszisztensnő előtt.
Bennem van a hiba szerintetek, hogy ezeket a dolgokat így fogom fel? Vagy másnak is inkább az ilyenfajta meztelenkedés a különös?
Nincs ebbe semmi különös
Ugyan az van mindenkinek
Mi se csináltunk ebből gondot gimiben
Jópáran letusoltunk akár tesi akár úszás akár táborban.
Az meg, hogy zuhany és öltöző közt törcsibe közlekedni szerintem felesleges mivel a zuhanyzásnál és az öltözésnél úgyis lát mindenki ezért felesleges azzal szórakozni hogy arra a 3 métrre bebugyoláljam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!