Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan prosti, aki lefeküdt valakivel ingyen, mert valami szituációban úgy látta a másiknak szüksége van erre és neki amúgy sem nagy ügy?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lettem, ha volt és leírod a sztorit köszi.2023. jún. 16. 11:12
1/14 anonim válasza:
Persze anno párommal
A többi csak melo
2/14 anonim válasza:
Távozhattál már boltból fizetés nélkül? Vehettél ingyen ruhát mert az eladó szerint cukin néztél? Nem vagyok prosti, nem is járok hozzájuk de ez is 1 "munkahely" nem igazán tudom elképzelni,hogy ne kért volna szex után pénzt.
3/14 A kérdező kommentje:
#1 nem kölcsönös vonzalomra gondolok. Csak ahogy egy villanyszerelő van, hogy valakinek megcsinálja csak, mert kedve van és jót akar okozni és mert ő képes erre. Persze ez ritka, de lehet ilyen élethelyzet.
2023. jún. 16. 11:28
4/14 A kérdező kommentje:
#2 elsősorban nem is erre gondolok, hogy nem kér pénzt az aktus után, hanem valami fura szitura amit hoz az élet.
2023. jún. 16. 11:29
5/14 anonim válasza:
Te se dolgozol ingyen idegennek merő szívjóságból, fodrász sem fogja lenyírni a hajad ha bemész a szalonba és közlöd bocsi nincs pénzem, de szánalomból megcsinálhatnád a frizurámat.
6/14 A kérdező kommentje:
#5 igen teszek dolgokat embereknek ingyen és mások is nekem elvárások nélkül. és nem szánalomból, hanem csak mert jó érzés jó dolgokat hozni létre, másokat jobb pozícióba rakni. neked tényleg nem tettek semmi ilyet és te sem másoknak? :( lehet ezért látod ilyen negatívra kiélezetten a dolgokat. lehet kipróbálhatnád.
2023. jún. 16. 13:36
7/14 anonim válasza:
Leírom úgy, hogy félreértés ne essék: nincs olyan, hogy ingyen szex a prostival. Neki pénzre van szüksége, tehát fizetni kell (pénzben) neki a szexért.
8/14 A kérdező kommentje:
#7 örülök, hogy az ország összes prostijának élettörténetét ilyen jól ismered, hogy tudod ilyen nem történt.
2023. jún. 16. 14:01
9/14 anonim válasza:
Nem kell ismerni minden prostit. De az örömlányok nem szeretetszolgálat. Nem fogják azt mondani,hogy helyes vagy vagy bármi és akkor legyen ingyen. Ezen nem tudom mit nem értesz.
10/14 anonim válasza:
Értelek
Nos azért annyira nem vagyok jó haver h ingyen numerát osztogassak bárkinek is mert jót akarok
Ez nem így működik
Nálunk pl van Villanyszerelő az ismerős körben .
Megcsinálja de max baráti áron
De ez nem azt jelenti h baráti áron megdughat
Azért a szexmunka és a villanyszerelés nem 1 kategória
Pl egy rosszul bekötött villanyon az életed is múlhat
Viszont abba még nem halt bele senki h nem kapott puncit .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!