Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted fura az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted fura az alábbi szituáció?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel jóban lettem haveri szinten, azt tudom viszont, hogy bejövök neki, de nem mozdult rám komolyabban egyszer sem. Átszokott jönni néha seshelgetni, azonkívül messengeren tartjuk a kapcsolatot. Szóbajött valami kapcsán a rossz magatartás és viccesen megjegyezte, hogy ezért verést (fenekelést) érdemelnék, mire mondtam neki, hogy csakis nadrágszíjjal. Igen, alapból szeretem az ilyeneket, épp unatkoztam és kiváncsi voltam mit reagál egy ilyen megszólalásra. Rögtön ráharapott, úgyhogy holnap, az az ma elvileg átjön és tényleg elfenekel, viszont írtam neki, hogy másra ne is számítson, nem akarok vele lefeküdni, meg semmi szexuálisat nem akarok vele csinálni, csak jöjjön át és verjen el nadrágszíjjal, ennyi.

Havertól fura ilyet kérni? Mindketten szinglik vagyunk. Te hogy reagálnál, ha egy (jó) csaj “megkérne” erre?

2023. júl. 21. 01:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%

Hát nézd, fenekelésről volt szó, hasonló esetben én boldogan megtenném, hogy lesz-e később következő lépés, az majd kialakul.

Bár az én olvasatomban a fenekelés már önmagában szex, hogy most nem kíséri dugás, attól az egész hangulata nem sokkal másabb. Ha bejön mindkettőtöknek, akkor előbb-utóbb úgyis lesz az is.

Hogy képzelted el ezt az egészet, átmegy, elfenekel, és utána mi történik?

- Ápol, símogat stb. Akkor az már tényleg intim helyzet.

- Megtörténik a fenekelés, te felöltözöl, és fájós seggel szenvedve beszélgetsz?

- Megtörténik a fenekelés, a srác pedig le is lép?

Hogy fogod tűrni (Próbáltad már? Tudod mire számíts?)

- Csendben elviseled?

- Jajjgatni fogsz?

- Sírni?

Utóbbi esetben megint annyira kitárulkozol előtte, hogy talán intimebb, mint egy szimple dugás.

2023. júl. 21. 10:23
 12/40 anonim ***** válasza:
87%
Simán megtenném ha ilyet kér, de megbizonyosodnék, hogy nem e valami lelki baj van a háttérbe amit ezzel akar elnyomni, mert akkor csak rosszabb lesz...
2023. júl. 21. 11:32
 13/40 anonim ***** válasza:
81%

Én biztosan megtenném a helyében, ahogy tettem is már hasonlót. Úgy ahogy megbeszéltétek, szex nélkül.

Az a fontos, hogy mindkét fél elfogadja a feltételeket és meg tudjatok bízni egymásban.

2023. júl. 21. 11:33
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdwző visszajössz még?
2023. júl. 21. 12:20
 15/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen visszajövök még, holnap beszámolok a részletekről. Ma este jön át, szóval meglátjuk hogy alakul a dolog.
2023. júl. 21. 12:29
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan kapnék az alkalmon, és jól elverném a pucér feneked az övemmel, de azért ne lepődj meg, hogy ha tényleg bejössz a srácnak, akkor esetleg bepróbálkozik majd, hátha hajlandó vagy többre is. :)

Ha nem akarod, hogy szexuális töltete legyen, akkor a bugyit mindenképpen tartsd magadon, és olyan pózt válasszatok, ami nem annyira kitárulkozó (pl. szimplán lefekszel hason az ágyra).

2023. júl. 21. 16:00
 17/40 anonim ***** válasza:
17%
Csak azt mondd meg mi visz rá arra, hogy önként hagyd, hogy a fenekedet szíjjal verjék...
2023. júl. 21. 17:06
 18/40 A kérdező kommentje:
#17 nekem ez bejön, elbaszott ízlésem van.:)
2023. júl. 21. 19:08
 19/40 anonim ***** válasza:
35%

Egyébként akikkel voltam eddig, minden nő szerette, ha kicsit meg van paskolva a feneke sex közben. Nincs ebben semmi extrém.

Mondjuk az, hogy elfenekeleni csak, arra én nem tudnék ráhangolódni.

2023. júl. 22. 07:07
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

19es erre csak az tud ráhangolódni aki érdeklődik a BDSM iránt aki nem gerjed az ilyesmire az nem fogja megérteni maximum elfogadni van olyan személy aki egyetlen alapos fenekeléstől el tud jutni az orgazmusig és egy olyan embernek aki adni szeret pl övvel vagy csak szimplán a tenyerével ez maga a menyország

Ami pedig a kérdezőt illeti akkor várjuk a tegnapi élménybeszámolót

2023. júl. 22. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!