Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi szex?
Hallottam róla,hogy "néha" előfordul az ilyen szitu. De ezt a gyakorlatban hogyan kell elképzelni? Gondolom nem minden esetben lehet levetkőzni a helyszínen.
Tehát slicc le,a szoknya meg fel? 😄
Igen
Vagy mosdó
Vagy üres helység
45/F
2#
Ott legalább a megszokott környezetben van az ember. :)
Lehet én vagyok beszari, de melóhelyen tuti nem szexelnél.
Ha van is olyan kollegina, akivel nagyon szeretnénk, akkor egy semleges helyen, de nem melóban. Szerintem egyikünknek sem ér annyit egy szex, hogy véletlenül is lebukás legyen és kirúgás. Főleg, hogy szexelni munka után lehet ezer más helyen is ugyanúgy.
38/F
igen, bizony gyakran előfordul, hogy csak egy gyors menet, ruhában.
Helyzettől függ, de többnyire így megy.
4#
Igazad van,nem vitatom.
De vannak olyan emberek,akiket izgat a gondolat,hogy egy "viszonylag" extrém helyen tegyék meg. Ismertem olyan csajszit,aki egy esküvőn szexelt. Mikor rákérdeztem,azt mondta,hogy otthon bármikor tudok,nem? :)
Mikor őrködtem, hol a párommal, hol a takarító csajokkal nyomtuk a munkahelyi szex témát!
Nyugi, a párom is ott melózott portásként, ő a karbantartóval tolta plusszba.
😱 34/F
Munka után kettesben, egy gyors hancúr. Vagy egy lopott pillantás egymásra, hogy induljunk a mosdóba...
régi szép idők. :)
9#
Fel kellene eleveníteni azokat az emlékeket, nem? Vagy már nem ott dolgoztok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!