Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyből adódolóag munkatárssal volt szexuális viszonyotok?
Figyelt kérdés
Életkor és a nemetek is érdekel.2023. jún. 27. 19:50
3/21 anonim válasza:
Igen, azzal kezdődött hogy "véletlen" küldött egy képet a melléről
4/21 anonim válasza:
Volt, több is. Egyik a feleségem és 3 gyerekem anyja.
6/21 anonim válasza:
Igen volt, én akkor 23 voltam, a férfi pedig 40.
7/21 anonim válasza:
Volt, aztán a feleségem lett.
ffi, 43
8/21 anonim válasza:
Igen
Így ismertem meg imádott feleségemet!
9/21 anonim válasza:
Igen. Anno 21 évesen osszejártam az akkor 30 éves, állatian szexi kollégámmal.
Aztán megszűnt, mert megismert valakit, akit el is vett később, de szép idők voltak, jó rá visszagondolni.
Amúgy a kollégák sejtették, mert mindig elpirultam, mikor egymáshoz szóltunk, de elég hihetően tagadtuk.
10/21 anonim válasza:
Én a feleségem és szeretőm egy munkahelyen dolgozunk. A szeretőm 3 méterre a feleségemtől.
A munkahelyen a szeretőmnek csak köszönök, semmi kommunkikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!