Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyből adódolóag munkatárssal volt szexuális viszonyotok?
Persze mikor valaki azt kérdezi, ismerkedjünk-e munkahelyen, minden válasz az, hogy házinyúlra nem lövünk, erre tessék. :D
Mivel szingliként mentem a munkahelyre, természetesen bennem volt, hogy igen, akarok ismerkedni. De csak úgy, ha kettesben vagyunk és el tudom hívni randizni, nem fogok egy társaság közepébe bemenni, és ott mindenki füle hallatára kikérni. Ez egyszer pont összejött, lett is belőle szex, de most nem részletezem. Mivel az azelőtti munkahelyemen nem jött össze (csak orál), így ezt a bakancslistát kipipáltam.
Nem. Nem is preferálom az ilyesmit, mert legtöbb esetben előbb-utóbb problémákat szül, főleg akkor ha szoros munkavégzési kapcsolat is van közöttük.
30/N
Nekem is volt ilyen alapelvem, hogy kollégával SOHA!
De ez csak addig tartott, amíg be nem bújtam a legközelebbi kollégám ágyába.
Képtelen voltam ellenállni, annyira működött a kémia.
Nem bántam (még) meg, de azért az alap-elveim miatt szégyellem is (egy kicsit) magam.
Két kolléganőm is mászna ràm és ezt tudtomra is adták.
Nincs olyan verzió amiből jól ki lehet jönni.
Inkább kerülöm az alkalmat.
Ha nöi munkatárs haragszik rád akkor neked reszeltek ott.
Mivel epitoiparban dolgozok es nem vagyok meleg ezert nem volt ilyen :D
2 munkahelyem volt ami nem epitoipar volt es voltak nok is de a legtobb no joval iodosebb volt nalam, kapcsolatban volt, na meg nem is olyan munkahelyek voltak ahol vagy ugy felre lehet vonulni munka kozben. Azt sem engedtek hogy egy telefonhivast megejtsek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!